OPBLAASBARE ZWEMBAD ATTRACTIES

Een duik in het zwembad: altijd verfrissend

Wat is er leuker dan bij lekker warm zomerweer een duik in het zwembad te nemen? Wij weten het wel! Een duik in een zwembad nemen waar één van onze waterspelen klaar ligt voor gebruik! 

Al onze waterspelen zijn NEN-EN 15649:2009 gecertificeerd en dankzij het speciale doek zijn ze bestand tegen chloor. Hierdoor zijn ze prima te gebruiken in een zwembad of in open water.

Laat jouw klanten ook genieten van de vele frisse mogelijkheden van onze waterattracties!

Spetteren én spelen

Met de JB-waterspelen – in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar – maak je van ieder zwembad een soort attractiepark. Geschikt voor jong en oud en daarom ook door iedereen zeer gewaardeerd. 

Plezier én veiligheid: vanzelfsprekend bij JB

Plezier staat met onze waterspelen natuurlijk voorop, maar veiligheid is nóg belangrijk. Alle attracties zijn dan ook NEN-EN 15649:2009 gecertificeerd en door het Keurmerkinstituut gekeurd.

JB geeft 1 jaar garantie

Omdat we zeker weten dat onze verschillende waterspelen van de hoogste kwaliteit zijn, kunnen we er ook zonder met onze ogen te knipperen 1 jaar garantie op geven. Dat geldt zowel voor de standaard attracties die we hieronder voor je hebben opgesomd, als voor een ontwerp dat jijzelf bij ons inbrengt. Die produceren we met dezelfde zorg!

Waterattractie kopen? Kiezen maar!

Je wilt een (aantal) waterspel(en) aan jouw collectie toevoegen? Goed idee! JB-inflatable is daarvoor jouw partner. We hebben een hele collectie mooie waterattracties, maar je kunt ook je eigen ontwerp maken. Neem daarvoor contact met ons op!