Inflatable Parks

De inflatable parks van JB Inflatables bewijzen het: niets is ons te gek! Een compleet opblaasbaar outdoor of indoor park ontwerpen doen wij met plezier. Samen met jou maken wij van jouw wensen een speelparadijs waar kinderen de tijd van hun leven beleven. Zie jij jouw op maat gemaakte opblaasbare speelpark al helemaal voor je? Wij ook! En wij helpen je graag met de realisatie: van het eerste idee tot en met de volledige installatie.

Neem contact op

Image
Inflateable Parks

Jouw inflatable park in 6 stappen

De opblaasbare indoor en outdoor parken van JB Inflatables zijn compleet op maat gemaakt. In slechts 6 stappen realiseren wij jouw inflatable park.

 1. Je deelt jouw idee met ons

  Je wilt een opblaasbaar indoor speelpark of outdoor speelpark starten en hebt hiervoor een tof idee. Bel, mail of kom langs en deel jouw idee met ons!

 2. Je ontvangt onze prijsindicatie

  Wij vinden jouw idee ook tof en maken op basis hiervan een goede prijsindicatie. Daarnaast ontvang je van ons een aantal voorbeelden van andere JB inflatable parks.

 3. Wij ontwerpen jouw opblaasbaar speelparadijs

  Zijn we er helemaal uit samen? Dan gaan wij in nauw overleg met jou je inflatable park ontwerpen.

 4. Je maakt een VR tour en geeft feedback

  Je ontvangt het design van ons als video en maakt een VR tour (virtual reality) door je op maat gemaakte indoor speeltuin of outdoor park. Zo zie je het design door de ogen van jouw klanten. Op basis van de feedback die jij ons geeft, passen wij eventueel het design aan.

 5. Wij komen de ruimte inmeten

  Heb je alle keuzes voor de indeling van jouw ruimte(s) gemaakt? Dan komen wij langs om de ruimte(s) in te meten. Hierdoor weten wij zeker dat met het bouwen van jouw opblaasbare indoor speeltuin of outdoor park, alles precies past.

 6. Wij produceren en installeren jouw inflatable playground

  In 10 weken produceren wij jouw inflatable park. Natuurlijk geven wij je in deze periode regelmatig een update over de voortgang. En dan is het moment daar: wij leveren en installeren jouw inflatable park. Enjoy!

De grootste voordelen op een rijtje

Een op maat gemaakt opblaasbaar speelpark van JB Inflatables is altijd een goed idee. Om maar een paar voorbeelden te noemen:

 1. Op maat gemaakt ontwerp

  Ons designteam stelt jouw wensen en ideeën centraal. Zo creëren wij samen jouw unieke opblaasbare speelpark.

 2. Snelle installatie

  In slechts 10 weken produceren en installeren wij jouw opblaasbare speelpark. Zo kun jij snel je deuren openen!

 3. Wereldwijde levering

  Wij leveren wereldwijd. Zo kun je altijd, waar je ook bent, een JB inflatable park laten bezorgen en installeren.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze inflatable parks? Over de aanschaf, de mogelijkheden, onze service, wat dan ook? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Van welk materiaal wordt een opblaasbaar speelpark gemaakt?

Onze inhouse productieafdeling werkt hiervoor met 680 grams PVC doek. Op de kwetsbaarste punten verstevigen wij dit met band. En wij naaien alle stiknaden maar liefst 4 keer.

Wat is de garantietermijn?

Op onze inflatable parks bieden wij 1 jaar garantie en serviceonderhoud. En mocht je onverhoopt een probleem hebben, dan lost onze inhouse serviceafdeling dit natuurlijk voor je op.

Wat is de levertijd?

Tussen jouw goedkeuring op het design en het volledig installeren van jouw op maat gemaakte opblaasbare park zit slechts 10 weken. En dan kun je er ook direct mee aan de slag!

Wat is er allemaal mogelijk?

Echt van alles! We kunnen jouw opblaasbare park voorzien van de mooiste en uitdagendste opblaasbare speeltoestellen. En het is mogelijk om hieraan mechanische attracties, zoals een rodeostier of sweeper, toe te voegen. Ga je echt voor de ultieme beleving, dan raden wij je zeker ook onze interactieve games aan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.

Zit er een certificaat bij?

Absoluut. Een inflatable theme park wordt geleverd met het NEN-EN 14960 certificaat en een logboek met handleiding. Dat is het enige certificaat dat je nodig hebt

Zitten er reserveonderdelen bij?

JB Inflatables levert bij ieder inflatable park standaard een blower en een glijsheet extra.

Maken de blowers veel lawaai?

Dat valt erg mee. Wij hebben namelijk speciale blower covers ontworpen die het geluid met maar liefst 40% reduceren.

Moet ik na aanschaf zelf nog iets doen aan mijn inflatable park?

Nee hoor, wij leveren jouw inflatable park turn key op. Het enige dat je zelf mag doen, is de deuren ervan openen.

Wat kan ik doen als er midden in mijn ruimte een pilaar staat?

JB Inflatables heeft in de afgelopen jaren al heel wat ruimtes omgebouwd tot indoor inflatable park. Ons staat letterlijk geen obstakel in de weg. Wij zorgen ervoor dat jij je ruimte optimaal kunt benutten en bouwen het opblaasbare speelpark zo slim mogelijk om de pilaar heen.