Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Video Screens Kopen

Een vette actiefilm, superspannende thriller of een gezellige familiefilm: ze worden nog vetter, spannender of gezelliger op een groot scherm. Haal de echte bioscoopbeleving naar je toe met een van de opblaasbare videoscreens van JB. Geen gedoe met wapperende witte doeken of kreukels en onregelmatigheden in je scherm. Nee. Dankzij de beamerschermen van JB kan je onbezorgd genieten van een filmavondje. De opblaasbare videoscreens staan in een handomdraai, zijn weerbestendig, geruisloos en zijn geschikt voor elke setting. Wil je een film kijken in je eigen tuin? Kies dan voor een wat kleiner formaat zoals Video Screen 50, van 3 meter, of Screen 100, van 4,9 meter. Ga je voor een groter evenement, denk aan een auto-bioscoop, dan heeft JB ook opblaasbare filmschermen van maar liefst 16 meter doorsnede. Waar je je favoriete film ook kijkt, met een Video Screen van JB beleef je hem optimaal!

Creëer je eigen outdoor cinema

Koop een van de opblaasbare filmschermen van JB Inflatables en één ding is zeker: je gaat een geweldige filmavond (of middag) tegemoet. De inflatable movie screens zijn er in 7 verschillende formaten, van 3 meter tot 16 meter groot. Filmliefhebbers kopen een kleiner beamerscherm voor persoonlijk gebruik. Wil je een buitenbioscoop of ander evenement met veel publiek organiseren? Dan kies je voor een van de grotere inflatable airscreens van JB. Ga voor de últieme beleving met een moviescreen van JB Inflatables: Makkelijk, snel en van hoge kwaliteit.

Koop een Inflatable Airscreen bij JB

De inflatable videoscreens van JB Inflatables zijn ontworpen door eigen professionele designers. Het team van JB Inflatables zorgt ervoor dat een springkussen er mooi uitziet, maar ook veilig is en hoog van kwaliteit. Bestel je een opblaasbaar videoscherm bij JB Inflatables? Dan weet je zeker dat je een sterke en goede attractie in huis haalt. Is er toch iets met je opblaasbare projector screen? Dan helpt het team van JB Inflatables je graag om je opblaasbare springkussen te maken.

JB Inflatables: fabrikant van opblaasbare filmschermen en springkussens

Heb jij zelf een tof idee voor een opblaasbaar springkussen of opblaasbaar object? Wat leuk! Het team van JB Inflatables staat klaar om je te helpen zodat jij je eigen inflatable kan samenstellen. Wil jij een springkasteel in een bepaald thema? Of zou je toch graag een opblaasbare blikvanger met je eigen logo willen? Je kunt je ideeën telefonisch of per mail doorgeven. Ga je via de website van JB Inflatables naar JB Promotions, dan zie je daar een aantal voorbeelden van springkussens en andere inflatables op maat. Wanneer je een hartje aanklikt bij een inflatable die jij mooi vindt, kan je deze doorgeven via een contactaanvraag op de site van JB Inflatables. Wij kijken of jouw idee uitgevoerd kan worden en zorgen ervoor dat jij precies koopt en krijgt wat je in gedachten hebt. Een eigen opblaasbaar luchtkussen, hoe vet is dat?!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65