Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Lasergame arena

Met een opblaasbare lasergame arena in je assortiment scoor jij zeker bij jouw klant! Dat doe je trouwens ook als je kiest voor onze spectaculaire battle arena met de bekende Nerf-guns. Eigenlijk staan al onze arena’s garant voor een spannende game vol actie. Met een lasergame in je assortiment laat je jouw klant op elk evenement op een originele en spectaculaire manier uitpakken.

Lasergame kopen: een unieke schietbeleving bieden

Niet alleen kinderen vinden de spannende strijd in een lasergame arena te gek. Ook volwassenen lopen warm voor deze uitdagende activiteit. Van personeelsuitje tot dorpsfeest en van vrijgezellenfeest tot kinderpartijtje: een lasergame arena trekt een breed publiek! Is jouw klant op zoek naar een unieke schietbeleving? Wij kunnen al onze arena’s voorzien van spectaculaire extra toevoegingen zoals een rookmachine, verlichting en muziek. Alles is mogelijk!

Lasergame arena kopen? Slim plan!

Het werkt heel simpel: de spanning in een lasergame arena geeft elke deelnemer een echte adrenalinekick! Lasergamen is fantastisch om in groepsverband te spelen en geschikt voor veel gelegenheden. Je weet dus zeker dat de aanvragen vanzelf binnenkomen en dat je jouw investering snel terugverdient. Aanpassingen maken jouw arena uniek. Alles kan: eigen kleuren, eigen teksten en natuurlijk jouw eigen logo. Zo is jouw bedrijf goed zichtbaar op elk evenement van je klant. En die naamsbekendheid resulteert weer nieuwe aanvragen. Een echte win-winsituatie!

Opblaasbare lasergame arena direct kopen  

Heb je een lasergame arena op het oog? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website. We gaan direct voor jou aan de slag, want wij hebben zo’n beetje alles op voorraad! Dat betekent dat jij jouw klanten op zeer korte termijn blij kunt maken met een flitsend nieuw aanbod! Je zet een lasergame arena van JB Inflatables bovendien eenvoudig en binnen 15 minuten op. Bijvoorbeeld op een sportveld, een parkeerterrein of in een gymzaal. En daar wordt jouw klant natuurlijk zeker blij van!

Welke arena kies je?

Wil je jouw assortiment uitbreiden met een lasergame arena, maar zit je nog met wat vragen? Weet je niet hoeveel ruimte de X-treme arena inneemt? Of wil je een lasergeweer kopen, maar weet je niet welke variant past bij jouw doelgroep? Allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben! Neem direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee, zodat jij de juiste keuze maakt!

 

Image
Attracties en spelen op maat met logo's of volledig eigen spellen aanvragen is mogelijk

Een uniek opblaasbaar spel op maat!

Van stormbaan tot rodeostier en van bungeerun tot voetbalspel: met een opblaasbare attractie kun je jong en oud eindeloos vermaken.

Ontdek de mogelijkheden
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65