Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Sumo pakken

Sumoworstelen roept bij de meeste mensen het onwerkelijke beeld op van twee zwaarlijvige mannen die met elkaar de strijd aangaan. Hoe grappig is het om dit de doen met collega’s, vrienden of familie? Het kan echt met de sumo pakken van JB Inflatables! Worstelen in een opblaasbaar sumo pak is een hilarische activiteit en ook nog eens superleuk om naar te kijken. Met deze gave attributen in je aanbod zorgt jouw klant voor schatergelach bij personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere sportieve evenementen.

Sumoworstelaar pak in allerlei maten en thema’s

Wil je een sumo pak kopen voor een kind? Geen probleem! We hebben ze in allerlei soorten, maten en thema’s. Van dieren tot superhelden. Sumoworstelen is namelijk ook een supergave en gezellig activiteit voor de kids. Zeker weten dat het kinderfeestje of die sportdag onvergetelijk wordt! Ook voor volwassenen, zonder speciaal thema, bieden wij veel keuze. En voor dubbel zoveel worstelplezier, verkopen we sumo pakken waar je met twee personen in kunt!

Sumopakken kopen een slimme investering?

Een sumoworstelaar pak is gegarandeerd een goede investering. Het heeft enorme aantrekkingskracht en alleen al de enorme voorpret maakt het meer dan de moeite waard. En met een sumo pak aan is niets meer wat het lijkt! Elke beweging is een uitdaging en dit zorgt altijd voor een fantastische voorstelling met een hoog fun-gehalte. Laat ons je helpen om sumopakken te kiezen die perfect aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep. Maak reclame en de aanvragen van klanten in jouw buurt komen vanzelf binnen. En jij verdient je investering eenvoudig en snel terug. Aarzel niet en bestel direct via onze website.

Bestellen doe je snel en makkelijk bij JB Inflatables

JB Inflatables heeft een zeer uitgebreide voorraad van sumopakken. Dit betekent dat de kans heel groot is dat we jouw keuze op voorraad hebben en direct kunnen leveren. Via onze website plaats je snel en eenvoudig jouw bestelling. Maak je je zorgen over het transport? Niet nodig! Wij regelen dit natuurlijk gratis voor jou. Heb je misschien nog een andere vraag? Onze enthousiaste verkoopteam staat graag voor jou klaar.

Sumoworstelaar pak met certificaat

Bij sumoworstelen is het doel om elkaar op de grond te gooien. In een sumoworstelaar pak van JB Inflatables levert je dat uiteraard géén blauwe plekken op! Wij leveren bovendien twee helmen en nekbescherming, zodat je helemaal los kunt gaan. Maak je over het sumo pak sowieso geen zorgen, dat kan wel tegen een stootje. En mocht er toch iets misgaan: wij bieden twee jaar garantie en service op al onze sumo pakken. Zo weet je zeker dat jij jouw klanten zorgeloos plezier en service kunt bieden.

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties en Springkussens ook voor Maatwerk

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65