Airmountains

Een airmountain van JB Inflatables staat garant voor urenlang speelplezier in de buitenlucht. Speeltuinen, campings, zwembaden en restaurants; steeds vaker bieden zij hun jonge gasten vermaak met een airmountain. En terecht! Een airmountain kopen, laten installeren en onderhouden is eenvoudig en brengt veel plezier én profijt. Je kunt een airmountain bestellen in standaard uitvoering of gaan voor een unieke, op maat gemaakte airmountain. Wat je keuze ook is, met een JB airmountain spring je altijd goed.

Neem contact op

Image
Airmountains Kopen; Standaard of Maatwerk AirTrampolines bestellen van JB Inflatables voor campings, zwembaden of airtrampolines voor horeca

Ons aanbod

De airmountains van JB Inflatables zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Of je nu kiest voor een regenboog springberg of een ronde airmountain in bedrijfsstijl; succes en plezier gegarandeerd!

De grootste voordelen op een rijtje

Een airmountain van JB Inflatables is altijd een goed idee. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

  1. Installatie binnen 1 dag!

    Wij installeren een airmountain al binnen 1 dag. En dit is natuurlijk in de prijs inbegrepen. Zo kunnen jouw gasten er snel van genieten.

  2. Gegarandeerd topkwaliteit

    Onze professionals werken uitsluitend met de beste materialen en houden van hun vak. Zo staan wij garant voor topkwaliteit.

  3. Levering binnen Nederland & België

    Wij leveren binnen Nederland en België. Zo kun je altijd, waar je ook bent in Nederland of België, een airtrampoline laten bezorgen en installeren.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze airmountains? Over de aanschaf, de installatie, onze service, wat dan ook? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Kan ik een airtrampoline kopen in mijn eigen kleuren?

Dat kan zeker. Je kunt een airtrampoline kopen in iedere gewenste kleur. Onze inhouse design- en productieafdeling kan op basis van jouw wensen een airtrampoline in jouw kleuren produceren.

Zit er een certificaat bij?

Absoluut. Al onze airmountains worden geleverd met het NEN-EN 14960 certificaat en een logboek met handleiding. Dat is het enige certificaat dat je nodig hebt.

Wat is de garantietermijn?

Op onze airmountains bieden wij 2 jaar garantie en serviceonderhoud. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze airmountains (bij normaal gebruik) niet stukgaan binnen deze termijn. En mocht je toch een probleem hebben, dan lost onze inhouse serviceafdeling dit natuurlijk voor je op.

Wat is de levertijd?

Na bestelling van je airmountain kunnen wij deze binnen 3 tot 4 weken leveren en installeren.

Hoe werkt een airtrampoline precies?

Een airtrampoline is eigenlijk een opblaasbare springberg. Een continu draaiende blower zorgt ervoor dat de airtrampoline in vorm blijft. Voor de installatie worden de airtrampoline en de blower ingegraven.

Hoe lang duurt het installeren?

Wij kunnen een airmountain al binnen 1 dag installeren. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Kan ik ook zelf mijn airtrampoline installeren?

Dat kan zeker ook. Als je dat wilt leveren wij een compleet bouwpakket, waardoor je zelf eenvoudig je airmountain kunt installeren.

Hoe lang gaat een airmountain van JB Inflatables ongeveer mee?

Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik van de airmountain. Maar bij normaal gebruik en goed onderhoud gaat een airmountain gerust zo’n 5 jaar mee.

Van welk materiaal is een airmountain gemaakt?

Wij werken uitsluitend met sterk 900 grams PVC doek. Onze airmountains worden hoog frequent aan elkaar geseald.

Hoe kan ik mijn airtrampoline in de winter opbergen?

Door de lege airmountain met een afdekdoek af te dekken. Zo blijft je airmountain ook tijdens de winter goed.

Maakt de blower veel lawaai?

Nee, de blower is bijna niet hoorbaar. Deze is namelijk goed weggewerkt in een afgesloten ton.