Het Sup assortiment van JB Inflatables biedt eindeloze mogelijkheden. Kies je eigen parcours en maak het Suppen nog uitdagender en leuker. Onze Sup artikelen staan garant voor urenlange waterpret.

Alles wordt op maat gemaakt. Een volledig parcours in je eigen huisstijl? Geen enkel probleem!

 

De grootste voordelen op een rijtje

Een JB Sub kopen is altijd een goed idee. Om maar een paar voordelen te noemen:

  1. Eindeloze flexibiliteit

    De combineerbare obstakels bieden eindeloze flexibiliteit. Zo kies je eenvoudig de samenstelling die perfect aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

  2. Eenvoudig op te bouwen

    Ons Sup assortiment is eenvoudig op te bouwen. Daarnaast zijn alle producten luchtdicht. Dat betekent dat je ze maar 1 keer hoeft te voorzien van lucht!

  3. Gegarandeerd Topkwaliteit

    Onze professionals werken uitsluitend met de beste materialen en houden van hun vak. Zo staan wij garant voor topkwaliteit

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons Sub assortiment? Over de aanschaf, de mogelijkheden, onze service, wat dan ook? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Neem contact op

Hoe lang duurt de opbouw van mijn Sub parcours?

De opbouwtijd is natuurlijk afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid elementen. Gemiddeld kost het 10 minuten om 1 onderdeel op te blazen.

Hoe kan ik het parcours vastleggen?

Aan de parcours onderdelen zitten meerdere ankerpunten. Hiermee kun je door middel van touwen de onderdelen vastzetten. Ook kan er gebruik worden gemaakt van ankers.

Is er continu een blower nodig om de elementen op spanning te houden?

De elementen zijn luchtdicht. Dit houdt in dat ze hoogfrequent geseald zijn. Daardoor hoeven ze slechts eenmalig te worden opgeblazen. Zijn de elementen vol, dan bieden ze dagenlang speelplezier zonder dat er een blower nodig is.

Hoe weet ik of een element de juiste druk heeft?

JB Inflatables levert er standaard een drukmeter bij. Zo kun je eenvoudig de voorgeschreven druk meten.

Hoe kan ik het element na gebruik laten leeglopen?

JB Inflatables levert er standaard een blower bij, waarmee je het element zowel kan opblazen als laten leeglopen. Door de slang aan het andere uiteinde van de pomp te bevestigen, haal je snel en eenvoudig de lucht uit het element en kun je dit weer oprollen tot een pakketje.

Wat is de garantietermijn?

Wij bieden 1 jaar garantie en serviceonderhoud op de elementen. Mocht je onverhoopt een probleem hebben, dan lost onze inhouse serviceafdeling dit natuurlijk voor je op.

Kan ik een eigen parcours bedenken en/of een parcours in mijn eigen huisstijl kopen?

Dat kan zeker. Je kunt een Sub parcours kopen in iedere gewenste kleur. Onze inhouse design- en productieafdeling kan binnen een aantal weken op basis van jouw wensen maatwerk Sup producten produceren.