Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare thema tenten

Voor verschillende thema’s heeft JB speciale opblaasbare tenten in de collectie. Kleurrijk, opvallend en vooral eenvoudig in gebruik. Voor elk wat wils.

Voor elk thema geschikt!

We laten je hieronder een beperkt aantal tenten zien die we je standaard kunnen leveren, maar er is veel meer mogelijk. Daarvoor staat het JB-designteam voor je paraat, om samen met jou te bespreken voor welk thema jij een tent wilt kunnen verhuren.

Een tent mogelijk voor ieder feest of evenement

Wij hebben tenten voor je die je voor verschillende soorten feesten en evenementen kunt inzetten, zoals winterse wonderlanden en feesten waar kinderen kunnen schminken, maar natuurlijk is er veel meer mogelijk!

Zelf ontwerpen? Dat kan ook!

Ook je eigen tentontwerp kunnen we namelijk maken. Samen met onze designers zorg je zo voor een unieke tent, speciaal voor jou gemaakt.

JB’s garantie voor 5 jaar

Welke tent je ook uit de standaard JB-collectie kiest of zelf samenstelt: wij staan altijd in voor een hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten worden geproduceerd volgens hoge standaarden en op plekken waar ze kwetsbaar kunnen zijn extra gestikt. We geven je niet voor niets 5 jaar garantie op onze thematenten!

Thematent nodig? Kies maar uit, of ontwerp zelf

Of je nu voor de standaard thematenten gaat die we hier voor je op een rij hebben gezet, of zelf een idee hebt: bij JB zorgen we ervoor dat jij jouw klanten optimaal van dienst kunt zijn. Wil je hulp bij je keuze? Neem contact met ons op!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65