Service

Heb je vragen over het designproces? Of wil je meer weten over de productie, levering of garantie? Neem contact met ons op voor persoonlijke support, wij helpen je graag.

Serieus goede service

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom verzorgen we alles voor je, van ontwerp tot levering. En als je vragen hebt, denken we natuurlijk met je mee.

  1. Snelle levering, ook spoedlevering mogelijk

    Aanvraag naar ons opgestuurd? Dan mailen we je binnen 24 een ontwerp op maat. De uiteindelijke levertijd verschilt per product, bij de inflatables op onze site vind je altijd een indicatie.

  2. Garantie op al onze producten

    Op al onze inflatables bieden wij garantie op materiaal en afwerking. Mocht er iets kapot gaan, neem dan contact met ons. Wij zorgen dat jouw inflatable zo snel mogelijk weer staat als een huis.

  3. Snel en eenvoudig zelf opgezet

    Dankzij de meegeleverde handleiding en blower is jouw inflatable in no-time geïnstalleerd. Je kunt het zeker alleen, maar met twee personen is het net iets makkelijk.

Ons serviceteam staat voor je klaar. Daar kun je op rekenen!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je heel graag met persoonlijk advies en praktische hulp. Neem direct contact op!

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden