Assortiment

Met een enorm assortiment en ruim 3000 inflatables op voorraad is JB dé leverancier van inflatables binnen Europa. Of je nu op zoek bent naar een groot springkussen of een klein springkussen, een stormbaan of een waterspel, direct leverbaar of op maat: bij ons slaag je zeker!

Een klein springkussen of liever een mega modulaire stormbaan?

JB heeft de meest uiteenlopende inflatables in het assortiment. Verschillende soorten, maten en thema’s; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Wil je een groot springkussen kopen, een standaard springkussen of een klein springkussen? Of ga je voor een mega modulaire stormbaan? Wij helpen jou graag de opblaasbare attractie te kiezen die optimaal is voor jouw onderneming.

 

Springkussens kopen doe je bij JB Inflatables

Een springkussen kopen voor de verhuur of voor de PR van je onderneming is altijd een goed idee. Wil je zo snel mogelijk beginnen met verhuren en één of meerdere springkussens kopen? Bekijk dan onze voorraad van ruim 3000 inflatables die wij direct kunnen leveren. Wil je graag een op maat gemaakt springkussen kopen en/of een springkussen in bedrijfskleuren kopen? Wij maken van jouw wensen een professioneel springkussen.

 

Een springkussen kopen in een te gek thema

Van een betoverend unicorn springkussen tot een spannend dino springkussen en van een mooi prinsessen springkussen tot een stoer brandweer springkussen, wij hebben alle gewenste thema’s in ons assortiment. Niet voor niets kun je bij JB de mooiste en origineelste springkussens kopen. Wil je graag indruk op je klanten maken met een origineel thema? Kies er dan voor om een op maat gemaakt springkussen te kopen. Met jouw wensen en onze ervaring maken we samen een opblaasbare attractie die eruit springt.

 

Een luchtkussen kopen dat extra beleving biedt

Met een springkussen, of ook wel luchtkussen, heb je altijd succes. Maar wil jij extra beleving geven en een luchtkussen kopen waarop je niet alleen kunt springen, maar bijvoorbeeld ook glijden, een discofeestje vieren of ballen schieten? Hoe gekker hoe beter wat ons betreft en dat zie je aan ons assortiment. Een luchtkussen met extra beleving zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier. Wil jij zo’n te gek luchtkussen kopen? Check dan vooral onze Springen en Glijden inflatables, Speelbergen, Play & Fun, Disco springkussens en Ball Shooting luchtkussens.

 

Direct luchtkussens kopen en verhuren?

Wil je één of meerdere luchtkussens kopen om te verhuren? Goed idee natuurlijk! Maar een professioneel springkussen kopen kan als een uitdaging voelen. Want hoe weet je nu welke het meest geschikt is voor jouw onderneming? JB helpt je daar graag bij. Wij onderzoeken jouw regio en jouw markt en adviseren op basis daarvan welk luchtkussen het meest rendabel is voor jouw onderneming. Of dat nou een groot, standaard of een klein luchtkussen is; samen zorgen wij ervoor dat jij de beste keuze maakt.