Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
JB Inflatables; Koop reclamebogen online, standaard startbogen en finishbogen voor promotionele doeleinden
Terug naar assortiment

Blikvangers

Opvallen doe je met een opblaasfiguur van JB Inflatables! Onze fantastische blikvangers bezorgen elk feestvarken een dag om nooit meer te vergeten! En gegarandeerd dat elke bezoeker van het evenement, jong én oud, zich die feestelijke eyecatchers zal herinneren. Kan er lucht in? Dan heeft JB Inflatables het op voorraad! Dus bekijk snel ons uitgebreide aanbod. Met opblaasfiguren in je assortiment wordt elk festijn van jouw klant een ongekend succes!

Opblaasfiguren in allerlei soorten en thema’s

Wat is een feest zonder vrolijke blikvanger? Een Sarah- of Abrahamfiguur mag uiteraard niet ontbreken bij deze bijzondere mijlpaal! JB heeft ze in allerlei soorten en maten. Met onze geboorteobjecten maak je veel kersverse ouders dolgelukkig! Zorg ervoor dat een geboorte niet onopgemerkt voorbij gaat met een vrolijke opblaasbaby in je tuin! Of wil je dat de deelnemers aan de jaarlijkse wielerronde in de buurt de finish niet kunnen missen? Wij verkopen opblaasbare bogen in alle kleuren van de regenboog! Wat je ook te vieren hebt, de blikvangers van JB Inflatables zijn stuk voor stuk feestelijke succesnummers!

Blikvangers: fantastische aandachttrekkers!

Ben je op zoek naar een echte commerciële knaller? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment van skydancers en lichtpilaren. Ideaal om een nieuw product onder de aandacht te brengen of om op te vallen in een winkelstraat! Feestje? Ballonnen horen erbij! JB Inflatables heeft unieke ballonoplaatobjecten in haar aanbod. Ballonnen oplaten was nog nooit zo spectaculair! Al onze blikvangers zijn kleurrijk en origineel. Dus welke blikvanger je ook kiest, jouw klant trekt op een unieke manier de aandacht!

JB Inflatables maakt elk opblaasfiguur op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van blikvangers. Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan direct via onze website. Wij kunnen alles uit voorraad leveren. Dus jij verrast jouw klant deze week nog met een opvallende uitbreiding van je aanbod! Heb je heel specifieke wensen? Ook dan helpen wij je graag! Want wij kunnen elk opblaasfiguur op maat maken. Natuurlijk in jouw huisstijl! En wist je dat wij elke inflatable leveren met het vereiste certificaat? Aarzel niet langer en neem contact op met ons verkoopteam, samen maken we voor jou een waanzinnig ontwerp!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65