Overslaan en naar de inhoud gaan

Rodeostier & sweeper attracties

Het draait allemaal om inzicht, balans en lichaamsbeheersing bij onze mechanische rodeostieren en sweeper-spellen. Wie blijft het langst op de steeds sneller heen en weer draaiende stier zitten?

Draaien en andere capriolen trotseren

En dat terwijl het beest ook nog allerlei capriolen uithaalt? Of: wie blijft het langst op zijn of haar plateau staan, terwijl de paal in het midden ronddraait? Spektakel en lol gegarandeerd tijdens het trotseren van alle capriolen voor deelnemers én publiek.

Uitdaging voor volwassenen en jongeren

De mechanische sweepers of rodeostieren zijn attracties waar zowel volwassenen als jongeren zich mee kunnen vermaken. Neem ze als verhuurder op in je assortiment, zodat je jouw klanten een mooie aanbieding kunt doen voor bijvoorbeeld braderieën, bedrijfsopeningen of buurtfeesten.

Spectaculair zwieren en zwaaien

De deelnemers aan de sweeper- of rodeowedstrijden moeten hun lichaam goed kunnen beheersen tijdens het zwieren en zwaaien. Ook voor de omstanders spectaculair om te zien!

JB geeft garantie én heeft alle veiligheidscertificaten

Niet alleen geven we de standaard 5 jaar garantie die je gewend bent van JB op deze opblaasbare mechanische attracties, we hebben uiteraard ook alle mogelijke veiligheidscertificaten die erbij horen voor je beschikbaar. We willen immers dat je jouw klanten een 100% veilig product kunt laten huren!

Mechanische attractie kopen? Maak je keuze!

We hebben om het je gemakkelijk te maken alle mechanische attracties (rodeostieren en sweepers) op 1 pagina verzameld. Maak dus snel je keuze. Of hebben we het je juist moeilijker gemaakt en weet je niet te kiezen? Dan helpen we je graag!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens
verkoopteam

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Verkoopteam
+31 (0) 522 - 246169