Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Rodeostier & sweeper attracties

Inzicht, balans en lichaamsbeheersing! Wie blijft het langst op de draaiende en steeds harder bewegende rodeostier zitten? Ben jij de beste cowboy? Of wie blijft het langst op zijn plateau staan, terwijl de paal in het midden ronddraait? Een rodeostier of sweeper mag niet ontbreken op de braderie, feestweek of andere evenementen van jouw klanten! Alle deelnemers en ook de toeschouwers praten gegarandeerd nog lang na over deze spectaculaire attracties.

Rodeostier, een ware publiekstrekker

Een rodeostier werkt als een magneet op bezoekers van elk festijn. Het is dan ook met recht een fantastisch publiekstrekker voor jong en oud! Het competitieve karakter geeft een extra dimensie aan deze sportieve beleving. Want hoe gaaf is het om zo lang mogelijk te blijven zitten en je familie en vrienden uit te dagen? Met een rodeostier op je evenement laat je zeker weten een onuitwisbare indruk achter bij alle bezoekers!

Rodeostier kopen bij JB Inflatables: een veilige keuze

Een rodeostier kopen bij JB Inflatables betekent dat je naast een hoop plezier, kiest voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen heel goed dat jouw klanten een rodeostier willen huren die 100% veilig is. Daarom beschikken wij over alle vereiste veiligheidscertificaten. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor alle sweepers van JB Inflatables. Want de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers staat voorop.

Een sweeper kopen, is dat een slimme investering?

Absoluut! Het zal je weinig moeite kosten om klanten te vinden voor een mechanische stier of een spannende sweeper: deze attracties zijn enorm geliefd bij volwassenen en jongeren! Je verdient je investering dan ook eenvoudig en snel terug. Vind je het lastig om te bepalen welke variant het bij jou in de buurt goed doet en heb je daarbij wat hulp nodig? Wij denken graag met je mee. Samen komen wij zeker tot de slimste keuze!

Mechanische stier met 1 jaar garantie

Ben je van plan om een uitdagende sweeper te kopen? Of wil je een spectaculaire rodeostier kopen? Waar je ook voor kiest, met JB Inflatables ga je voor kwaliteit en service. Bovendien bieden wij op al onze mechanische stieren 1 jaar garantie. En gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan staat ons serviceteam voor je klaar. Zo weet je zeker dat jouw klant onbezorgd van de spanning en het spektakel kan genieten. Dus aarzel niet en maak een keuze uit ons ruime aanbod!

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties en Springkussens ook voor Maatwerk

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65