Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormbaan kopen?

Bij JB staan we bekend om onze opblaasbare stormbanen. We hebben ze in alle soorten en maten, tot wel 50 meter lang. Je bedient hiermee een brede doelgroep van alle leeftijden. Want een stormbaan doet het goed op zowel een schoolfeest als op sportieve events, pleinfeesten en dorpsfeesten. Wat is er nou leuker dan een stormbaan trotseren? 

Heb jij er al een op het oog?
Neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. 

Neem contact op

 

Een opblaas stormbaan in jouw assortiment

Een mooie aanvulling! En bovendien direct uit voorraad leverbaar. 

Jij wilt een stormbaan? 

Daar krijg je geen spijt van. Dit is een attractie waar jouw klanten zeker weten warm voor lopen. Perfect in te zetten bij een kinderfeestje, evenement of een sportdag. En een stormbaan is natuurlijk een enorme publiekstrekker, letterlijk. Met een opblaas stormbaan in jouw assortiment bedien jij een groot publiek dat wel van een uitdaging houdt. Wil je het nog gekker? Dan hebben we nog een knaller voor je: de Giga modulaire stormbaan. Die kan je zo lang maken als je wilt, tot wel honderden meters!

Stormbanen voor jong en oud

Een groot voordeel van een stormbaan is dat iedereen het leuk vindt. Welke doelgroep je ook hebt, er is altijd wel een event of feestje waar zo’n attractie het goed doet. Zeker op sportdagen, een dorpsfeest of zomerfeest zijn altijd wel stormbanen te vinden. Gegarandeerd plezier met deze mega-attractie!

Een stormbaan zet je eenvoudig op

Het mooie is dat je hem binnen 10 minuten opzet. Ook al is de baan meters lang, het transport is heel makkelijk door het compacte opgerolde formaat. Een opblaas stormbaan leveren we altijd inclusief 2 blowers, verankeringsmateriaal, een transportzak en een duidelijke handleiding. 

Waarom een opblaas stormbaan kopen bij JB?

Heel simpel: bij ons ben je gegarandeerd van een zeer goede service en hoge kwaliteit. Die staan beide hoog bij ons in het vaandel. Onze klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons en die houden we graag uitermate tevreden. Als je een professionele stormbaan  koopt bij JB, dan koop je direct een stukje zekerheid en service. We gaan graag een samenwerking met je aan voor de lange termijn. 

Een stormbaan luchtkussen op maat?

Dat kan zeker! Een opblaas stormbaan kopen doe je niet zomaar, dus we snappen dat jij misschien hele specifieke wensen hebt. Dan is een inflatable op maat een ideale oplossing. We hebben al duizenden spelen op maat gemaakt, in allerlei varianten. Maar we doen meer: wist je dat we eigenlijk alles kunnen opblazen, wat je maar wilt? Kijk anders eens bij onze opblaasbare producten wat er allemaal mogelijk is.

Een opblaasbare stormbaan gevonden?

Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Neem contact op

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens
verkoopteam

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Verkoopteam
+31 (0) 522 - 246169