Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare blikvangers

Wil jouw klant de aandacht trekken, bijvoorbeeld vanwege een feest, een opening, een open dag of omdat hij of zij een evenement organiseert? Dan komt hij of zij naar jou als verhuurder toe!

Blikvangers in alle soorten en maten

En dan vraagt hij of zij natuurlijk om een mooie blikvanger. Wel, JB levert er graag verschillende aan je, voor diverse gelegenheden. Kijk ook eens naar onze ere- en finishbogen, bijvoorbeeld voor sportwedstrijden.

Aandachttrekkers pur sang

De blikvangers uit onze collectie – van feestvarkens tot gouden horloges en van regenbogen tot erebogen – zijn allemaal opblaasbare topproducten, waar jij als verhuurder veel profijt van zult hebben. Het zijn aandachttrekkers pur sang!

Kleurrijk, origineel en opvallend

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of sportwedstrijd: de blikvangers en ere- (of finish-)bogen van JB zijn altijd geschikt. Ze zitten vol kleur en zijn origineel en opvallend vormgegeven.

JB garandeert zeker 2 jaar kwaliteit

Als je met JB-inflatable zaken doet, dan hoef je je niet druk te maken over de kwaliteit van de producten. Maar dat weet je natuurlijk ook wel, anders was je hier niet terechtgekomen. Zoals bekend geven we altijd 2 jaar garantie op onze producten, want ondanks de zorg voor de productie kan er wel altijd wat mis gaan. En dat herstellen we dan voor je.

Op zoek naar een blikvanger? JB heeft ze!

Als het om opblaasbare blikvangers gaat, dan hebben we een zeer ruime collectie voor je op voorraad. Maak hier snel een keuze en bestel jouw nieuwe producten. Kom je er niet uit? Vanzelfsprekend helpen we je graag verder. Neem gerust contact op.

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65