Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare blikvangers

Wil jouw klant de aandacht trekken, bijvoorbeeld vanwege een feest, een opening, een open dag of omdat hij of zij een evenement organiseert? Dan komt hij of zij naar jou als verhuurder toe!

Blikvangers in alle soorten en maten

En dan vraagt hij of zij natuurlijk om een mooie blikvanger. Wel, JB levert er graag verschillende aan je, voor diverse gelegenheden. Kijk ook eens naar onze ere- en finishbogen, bijvoorbeeld voor sportwedstrijden.

Opblaasfiguren kopen van JB Inflatables: welke kies je?

Is er iemand geslaagd voor zijn rijbewijs? JB Inflatables heeft een opblaasbare auto in het assortiment, die deze fantastische prestatie op markante wijze zichtbaar maakt! Of verras de jarige met een megagrote verjaardagstaart! Wil je de jaarwisseling op bruisende wijze vieren? Dan is een joekel van een champagnefles op zijn plaats. Met andere woorden: een bijzondere gebeurtenis of festijn vier je met onze XL opblaasfiguren! Er is het hele jaar door wel reden voor een feestje, dus die aanvragen komen vanzelf binnen! Twijfel je welke blikvanger het beste aansluit op je doelgroep? Neem dan vooral contact op met ons verkoopteam. Wij helpen je met plezier!

Blikvanger voor in de tuin of op een festival op maat gemaakt!

Of het nu gaat om een spectaculaire blikvanger voor in de voortuin van je buurman of om een kleurrijke megaknaller op een festival: JB inflatables is huis voor een goed feest! Wij hebben er vast en zeker eentje in het assortiment die perfect aansluit op het doel dat je klant voor ogen heeft! Heb je heel specifieke wensen? Wat leuk! Wij maken namelijk alles waar lucht in kan graag voor jou op maat. Neem contact op met ons designteam en ontvang binnen één werkdag een ontwerp voor de ultieme eyecatcher!

Markante blikvanger nu bestellen

Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website. Wij leveren razendsnel uit voorraad, dus die markante blikvanger heb jij nog deze week in huis! Wij staan garant voor kwaliteit en bieden standaard 2 jaar garantie op alle opblaasfiguren. Het transport regelen wij gratis voor je en we leveren al onze opblaasbare producten standaard met de juiste blower. Als je zaken doet met JB Inflatables, dan kies je voor de hoogste kwaliteit, de beste service én de ultieme beleving voor elk festijn!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65