Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare evenementen tenten

Voor als jouw klant een feestje, optreden of evenement organiseert, heeft JB een mooie selectie luchttenten verzameld. Deze tenten kunnen voor verschillende zaken ingezet worden. 

Genoeg om te kiezen

We hebben ze in diverse uitvoeringen en van onze beroemde spidertenten kun je ze ook standaard in uiteenlopende kleuren kopen. Ze zijn verkrijgbaar  van zeer groot tot klein. Kijk hieronder maar eens en maak je keuze!

Klaar voor ieder evenement

Door een aantal van onze opblaasbare tenten in jouw verhuurcollectie op te nemen, weet je zeker dat je jouw klanten helpt om een perfect evenement te organiseren. Ze zijn bruikbaar onder alle weersomstandigheden, dus dat komt helemaal goed.

‘Gewone’ luchttenten en spidertenten

JB heeft een collectie ‘gewone’ luchttenten voor evenementen. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor onze kleurrijke spidertenten kiezen, die zeker opvallen.

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Zoals je van onze gewend bent, gaan we uitsluitend voor topproducten. Producten bovendien, die we op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra verstevigen. Geen wonder dat we er liefst 5 jaar garantie op durven te geven, want wij hebben vertrouwen in ons assortiment. En gaat er iets mis, dan helpen we je daar ook mee.

Benieuwd naar onze tentencollectie? Maak je keuze!

JB heeft opblaasbare tenten in vele soorten, uitvoeringen en formaten. Je ziet hier op deze pagina onze standaardcollectie voor je op een rij gezet, maar ook je eigen ontwerp is mogelijk. Maak je keuze of laat ons je verder helpen!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65