Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Ballonenoplaat

Wat is een feest zonder ballonnen? Precies, deze kleurrijke blikvangers mogen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje, de opening van een nieuwe zaak of de jaarlijkse buurtbraderie. JB Inflatables heeft de meest originele en spectaculaire opblaasbare ballonnen-oplaatproducten in het assortiment. Hoe tof is het om in één keer tientallen of zelfs honderden met helium gevulde ballonen de lucht in te zien gaan? Ballonnen maken de start van elk festijn nog feestelijker! Bestel er snel en eenvoudig een via onze website.

Spectaculair ballonnen oplaten bij iedere gelegenheid!

JB Inflatables heeft voor het oplaten van ballonnen unieke opblaasbare mogelijkheden. Wat dacht je van de ballonnentaart? Dit vrolijke feestnummer trekt direct de aandacht en er kunnen maar liefst 200 heliumballonnen tegelijk worden opgelaten! Is je klant op zoek naar een sfeerverhogende megaknaller? Dan is het maar goed dat jij die 7 meter hoge champagnefles in je assortiment hebt! Of organiseert de plaatselijke voetbalclub een toernooi? De giga-voetbal ballonnenoplaat maakt dit sportieve evenement gegarandeerd tot een daverend succes.

Heliumballonnen in een op maat gemaakte oplaat van JB Inflatables

Heb jij een ander concept in je hoofd dat beter aansluit bij de behoefte van je doelgroep? Dat klinkt ons als muziek in de oren! Wij hebben namelijk al duizenden opblaasbare producten op maat gemaakt. Ons creatieve designteam staat voor je klaar! Natuurlijk hebben wij ook andere grappige opblaasbare producten in het assortiment om het evenement van je klant op unieke wijze onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren in onze vrolijke wereld van blikvangers.

Volgende week al heliumballonnen oplaten?

Dat kan! Wij leveren namelijk direct uit voorraad. Je hebt een ballonnen oplaat dus nog deze week in huis. Dat zorgt voor een blije klant, die zijn evenement op korte termijn letterlijk tot grote hoogte kan brengen! Wist je dat we ook op deze artikelen 2 jaar garantie bieden? Een opblaasproduct kopen van JB Inflatables is dus altijd een goed idee, qua beleving én kwaliteit! Zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Zij helpen je met plezier.

Image
Maatwerk promotie banners kopen als blikvanger voor je bedrijf en evenementen

Reclame & start-finish boog op maat!

Een gepersonaliseerde boog bij je sportwedstrijd of een reclameboog voor je winkel of showroom: reken maar dat die opvalt! Wij maken en leveren ze in alle soorten en maten.

Maatwerk aanvragen
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65