Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Inflatable parks categorie banner2.jpg
Terug naar assortiment

Opblaasbare speelparken

Waarom klein denken als het ook groot kan? Heel groot, zelfs mega-groot? Met de Indoor opblaasparken van JB zorg je voor een compleet opblaasbaar pretpark. 

Springen, kruipen, duiken, glijden

Alles is mogelijk met onze op maat gemaakte opblaasparken. Ze kunnen bijvoorbeeld een hal of schuur omtoveren tot een prachtig (tijdelijk) pretpark waar kinderen en andere bezoekers naar hartenlust kunnen ravotten: springen, kruipen, duiken, glijden. Noem maar op!

Geheel op maat gemaakt

JB is befaamd om de op maat gemaakte attracties. Nou, met de Indoor opblaasparken bieden we alles wat je op dat gebied kunt wensen. Glijbanen, springkussens of een compleet in jouw thema ingerichte opblaasbare wereld? Alles op maat gemaakt, niets is te gek. 

Te gek vertier voor jong en oud

Maar te gek is het wel! De indoor opblaasbare pretparken van JB zijn namelijk een garantie voor vertier en plezier. Kleurrijk, compleet én vanzelfsprekend volledig veilig.

Inflatable speelpark met topgarantie

Want van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven. Altijd! Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker weten dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Daarom kunnen we je ook een uitgebreide garantie geven: namelijk liefst 5 jaar. Mét eigen herstelservice!

Tijdelijk óf permanent pretpark nodig? Dat kan hier!

Wil je een pretpark dat snel op te zetten is, goed schoon is te houden en bovendien van oersterk materiaal gemaakt is? Dan zijn de JB-Indoor opblaasparken (die overigens ook voor buiten gebruikt kunnen worden) dé oplossing. We helpen je graag om jouw eigen funpark te ontwikkelen!

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65