Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
JB Inflatables; Leverancier van Sarah & Abraham poppen opblaasbaar. Standaard of maatwerk opblaasbare feestobjecten
Terug naar assortiment

Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Het is dé perfecte aanvulling op jouw collectie Sarah- en Abraham poppen. Want hoe mooi is het om – naast de metershoge blikvanger buiten – ook binnen een opvallend feestobject te plaatsen.

De poppen zijn er in verschillende ontwerpen zoals de classic Sarah, feestende Abraham en de ooievaar op de scooter. De designs zijn maximaal 2,30 meter hoog, hebben een ingebouwde, geruisloze blower en verlichting waardoor ze ten aller tijde geschikt zijn voor een feestje binnenshuis of onder de overkapping.  En hoe leuk is het om een grote Sarah in de tuin te zetten en de woonkamer tegelijkertijd een stuk feestelijker wordt door de kleinere opblaasbare verjaardagstaart!

Ben je enthousiast en wil je meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Dat is een slim idee, want door te kiezen voor een pakket brons, zilver of goud koop je jouw favorieten nu met fikse korting. Scroll snel verder om onze designs en de verschillende pakketten te bekijken!

Download brochure

Voordeelpakket goud Indoor opblaasbare feestobjecten sarah en abraham kopen

Voordeelpakket zilver Indoor opblaasbare feestobjecten sarah en abraham kopen

Voordeelpakket brons Indoor opblaasbare feestobjecten sarah en abraham kopen

Image
Feestobjecten indoor Sarah abraham kopen

NIEUW! Feestobjecten indoor

Speciaal voor alle Sarahs, Abrahams en kersverse ouders heeft JB-Inflatables indoor blikvangers ontwikkeld. Enthousiast en meteen meerdere indoor blikvangers bestellen? Met een van onze actiepakketten koop je jouw favorieten nu met fikse korting van maar liefst €189,- per stuk!

Bestel nu
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65