Image
Op maat gemaakte pup-up tenten op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Pop-up tenten kopen

Maatwerk pop-up tenten kopen doe je natuurlijk bij JB Inflatables. Onze opblaasbare dome tenten zijn ideaal voor promotieactiviteiten en kunnen zowel buiten als binnen neergezet worden. Onze dome tenten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, en kunnen helemaal worden afgestemd op jouw merk, organisatie of product. Ideaal als promotie tent of beurs tent.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf 299 euro!
  • Spoed leveringen mogelijk
  • Bestel snel en makkelijk en een gratis design
  • Zeer gebruik vriendelijk
Lees meer Lees minder

Op maat gemaakte dome tent

Een op maat gemaakte dome tent of promotie tent is praktisch en ideaal om reclame mee te maken. De opblaasbare constructie met optionele luifel biedt beschutting aan gebruikers. En als je ervoor kiest om de zijkanten dicht te maken, kunnen wij daar eenvoudig logo’s en/of reclameboodschappen op zetten.

Maak reclame met een opblaasbare dome tent

Met een opblaasbare dome tent maak je gemakkelijk reclame voor je bedrijf of event. Een maatwerk pop-up tent is snel en gemakkelijk neer te zetten, en wordt geleverd met alles wat je voor de tent nodig hebt. Onze tenten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, dus ze kunnen tegen een stootje. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan is het goed om te weten dat je garantie hebt op de tent. Ook reclame maken met een dome tent op maat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JB Inflatables: dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa

JB Inflatables is dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa. Van klein tot megagroot: bij ons ben je aan het juiste adres als je een inflatable op maat wilt laten maken. Wil je opblaasbaar promotie materiaal laten maken met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Neem dan contact met ons op, dan maken we een mooi ontwerp. Binnen 24 uur ontvang je kosteloos een design op maat!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen