Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Op maat gemaakte pup-up tenten op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Evenementen tent & dome tent

Een promotionele tent kopen voor je evenement? Onze opblaasbare exemplaren springen in het oog, zijn snel op te zetten en makkelijk aan elkaar te koppelen!

 

Vrijblijvende offerte Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf 299 euro!
  • Spoed leveringen mogelijk
  • Bestel snel en makkelijk en een gratis design
  • Zeer gebruik vriendelijk
Lees meer Lees minder

Jouw pop-up tent op maat

Een dome tent kan bij de meest uiteenlopende evenementen worden gebruikt. Niet zo gek, want één persoon kan deze blikvanger snel opzetten en eenvoudig aan elkaar koppelen voor extra ruimte en mogelijkheden, eventueel met een handig verbindingsdoek.

Een op maat gemaakte dome tent kopen?

Een evenementen tent of dome tent is praktisch én ideaal voor promoties. De opblaasbare constructie met optionele luifel biedt beschutting aan gebruikers. En als je ervoor kiest om de zijkanten dicht te maken, kunnen wij daar eenvoudig logo’s en/of reclameboodschappen op zetten.

Ideaal voor jouw bijeenkomst: een evenement tent kopen

Op festivals, beurzen en evenementen wordt een dome tent regelmatig ingezet als informatiepunt, verzamelplek of EHBO-post. Ook zo’n opblaasbare tent kopen voor jouw evenement? Onze pop-up dome tenten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen helemaal worden afgestemd op jouw merk, organisatie of product. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen