Ontdek ons enorme assortiment maatwerk inflatables

Wil je een inflatable op maat laten maken voor je festival, sportwedstrijd of ander evenement? JB is dé leverancier binnen Europa. Van klein tot megagroot: bij ons slaag je zeker!

online collectie

Snel een inflatable op de stoep? Bestel uit onze online collectie

Van een vrolijke skydancer tot een compleet speelpark: we hebben een enorm assortiment opblaasbare producten op voorraad. Direct leverbaar vanuit ons magazijn, dus binnen no-time bij jou voor de deur!

Bekijk de producten
Image
JB Promotions van JB Inflatables; De maatwerk specialist voor opblaasbare Skydancers, reclame artikelen en promotiematerialen op maat gemaakt

Een klein luchtkussen op maat of liever een mega inflatable in jouw bedrijfskleuren?

Stel jouw eigen luchtkussen samen

JB heeft de meest uiteenlopende inflatables in het assortiment. Verschillende soorten, maten en thema’s: je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Wil je een inflatable kopen die speciaal voor jouw onderneming ontworpen is? Wij helpen jou graag om de optimale opblaasbare attractie te vinden.

Jouw eigen inflatables kopen? Alles is mogelijk!

Pilaren met of zonder licht, skydancers en skytubes, reclamebogen of start/finish bogen: als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken! En wat dacht je van productvergrotingen, springkussens, een opblaasbaar podium of een beursstand? Ook opblaasbare tenten in alle soorten en maten vind je bij JB.

Razendsnel een design in je mailbox

Selecteer op onze site de producten die passen bij jouw wensen. Omschrijf vervolgens je ideeën en stuur deze naar ons op, dan gaat ons designteam zo snel mogelijk voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang je een gratis ontwerp per mail en bellen we je om alle mogelijkheden te bespreken!