Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Pano pand banner categorie1.jpg
Terug naar assortiment

Springkussens

Springkussens, die heeft JB in alle soorten en maten. En ook nog eens direct uit voorraad leverbaar. Of ben je op zoek naar een onderscheidend springkussen? Geen probleem natuurlijk. Wij maken er met plezier een op maat voor je. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat jouw springkussen aan al jouw wensen voldoet.

Springkussens kopen in verschillende maten?

Bij JB kun je de mooiste en meest uiteenlopende springkussens kopen. Of je nu op zoek bent naar een klein formaat, een standaard springkussen of een groot exemplaar, wij hebben ieder gewenst formaat in huis. Wil je zo snel mogelijk een of meerdere springkussens kopen? Daar helpen wij je graag bij. Ons assortiment is enorm en wij kunnen ruim 3000 inflatables direct uit voorraad leveren.

 

Standaard springkussen kopen of liever een op maat gemaakt?

Wil je een springkussen kopen om te verhuren of voor de PR van je onderneming? Dan vind je in JB de juiste partner. Wij bieden je de keuze uit een groot assortiment standaard inflatables en je kunt bij ons ook een op maat gemaakt springkussen kopen. Bovendien ondersteunen wij je graag met persoonlijk advies en onze professionele service om van je onderneming een succes te maken.

 

Een professioneel springkussen kopen doe je bij JB Inflatables

Wil je als ondernemer een professioneel springkussen kopen? Dan is JB de beste partij voor je. Samen onderzoeken wij welke inflatable optimaal kan bijdragen aan jouw zakelijke succes. Wil je direct starten met verhuren en uit onze enorme voorraad een springkussen kopen? Zodra jij je keuze hebt gemaakt, leveren wij zo snel mogelijk. Wil je liever een op maat gemaakt springkussen kopen of een in huisstijl? Wij maken van jouw wensen een professioneel springkussen.

 

Een luchtkussen kopen dat extra beleving biedt?

Een springkussen wordt ook vaak een luchtkussen genoemd. Maar what’s in a name? Het maakt ons niet uit; als er maar lucht in kan en je er maar op kunt springen. Wil jij een luchtkussen kopen waarop je zelf nog meer kunt dan alleen springen, bijvoorbeeld ook glijden, een discofeestje vieren of ballen schieten? Hoe gekker hoe beter wat ons betreft! Een luchtkussen met extra beleving zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier. Wil jij zo’n te gek luchtkussen kopen? Check dan vooral onze Springen en Glijden inflatables, Speelbergen, Play & Fun, Disco springkussens en Ball Shooting luchtkussens.

 

Luchtkussens kopen in een te gek thema?

Van een stoer brandweer luchtkussen tot een betoverend unicorn luchtkussen, wij hebben alle gewenste thema’s. Niet voor niets kun je bij JB de mooiste luchtkussens kopen. Wil je graag indruk op je klanten maken met een origineel thema? Bij ons kun je ook op maat gemaakte luchtkussens kopen. Met jouw wensen en onze ervaring maken we samen een opblaasbare attractie die eruit springt.  

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkussen in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkussens in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65