Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Opblaasbare winter attracties

Hartstikke leuk voor het winterseizoen! JB-inflatables heeft veel verschillende opblaasbare attracties en springkussens in ons assortiment met winterse thema’s. 

Geniet van winterse taferelen

Wat dacht je van glijbanen of een echte après skihut? Of opblaasbare sneeuwpoppen en skydancers in kerstsfeer? Je vindt al deze winterse taferelen bij JB! Als je klant er warme chocolademelk, koek en zopie of glühwein bij serveert, is het helemaal genieten geblazen!

    9/9 result(s)

IJs- en sneeuwvertier voor iedereen

Sneeuw- en ijspret, de gezelligheid van kerst of skiën? Het kan allemaal met onze wintercollectie. Voor jong en oud is er wel wat in ons assortiment, bruikbaar voor feesten en partijen, maar ook voor zakelijke evenementen of andere winterse taferelen. 

Welcome in winter wonderland

Voor het gemak hebben we onze hele winterassortiment op deze pagina verzameld. Welcome in winter wonderland!

Alle attracties met 5 jaar garantie

Zoals je van JB verwacht, gaan we niet alleen voor de mooist afgewerkte producten, maar ook voor de bést afgewerkte. Alles is extra stevig gemaakt, zodat het vrijwel niet kapot kan gaan. Daarom geven we je ook 5 jaar garantie. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? Dan herstellen we dat, zodat je jouw product weer snel kunt verhuren. Uiteraard doen we dat gratis.

Maak een keuze uit het winterassortiment!

Een collectie met louter winterse producten, die bieden we je op deze pagina. Alles met de sfeer van sneeuw, ijs en een vleugje kerst en oud en nieuw. Maak snel je keuze en bestel! En lukt het niet om te kiezen, dan helpen we je graag mee.

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65