Overslaan en naar de inhoud gaan
case

Airland, BE: Het grootste opblaasbare outdoor speelpark

Het grootste outdoor opblaasbare speelpark van de wereld! Met maar liefst 1800 m² aan speelruimte.

JB heeft in samenwerking met Jumperke het grootste opblaasbare speelpark van de wereld mogen realiseren: Airland. Airland bestaat uit 34 compartimenten die worden gecombineerd tot één groot opblaaseiland. Het speelparadijs heeft 7 verschillende thema's en een totaal gewicht van maar liefst 9000 kg! Airland zit vol met obstakels, 9 klimtorens, 15 glijbanen in verschillende maten, 2 basejumps, wipe-out ballen, een interactieve pilaren arena en een ballenbak. Er kunnen ongeveer 700 springers tegelijk op! Kortom: spring, kruip, klim, glij, speel en maak plezier!

Image
Airland Header.jpg

Topkwaliteit

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven.  Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Bovendien zijn onze speelparken snel op te zetten, goed schoon te houden en gemaakt van oersterk materiaal. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. We helpen je graag om jouw eigen speelparadijs te ontwikkelen.

 

Een topsamenwerking met JB gehad en we hebben samen een geweldig product neergezet!

Nick van den Broeck Sales & Marketing - Jumperke

Airland

Airland: het grootste opblaasbare outdoor speelpark

Bekijk de video van het opblaasbare outdoor speelpark in België om een goede impressie te krijgen van de sfeer en de mogelijkheden die er allemaal zijn in dit op maat gemaakte speelpark! 

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
thumbnail_Mark.png