Op zoek naar snel op te bouwen podium? Bij JB bieden we doorontwikkelde mobiele podiums die je snel op- en afbouwt. Dit is door een persoon te doen en binnen 20 minuten staat er een compleet mobiel podium, voorzien alle gemak en zeer goede belichting. Perfect als tijdelijk podium voor sprekers en artiesten. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Plan dan een bezoek aan onze showroom om de op- en afbouw live zien. 

  1. Direct uit voorraad leverbaar
  2. Snelle op- en afbouwtijd
  3. Hoog rendement

Klaar in 20 minuten

  • Door 1 persoon te doen
  • Alleen een B-E rijbewijs nodig
  • Bedien de wagen met 1 druk op de knop
  • Geen zwaar tilwerk
  • Snel en eenvoudige op- en afbouw

Standaard podiumwagen

Zoek je een podium met trailer? Ga dan voor een standaard podiumwagen. We hebben ze in verschillende maten, geschikt voor elk evenement. Een mobiel podium is gemakkelijk en snel op- en af te bouwen en direct klaar voor gebruik. Je bouwt met een paar drukken op de knop binnen 20 minuten een compleet podium!

Image
Podiumwagen standaard

Bezoek de showroom voor een demonstratie 

Een eigen podium aanschaffen is een investering die je weloverwogen wil nemen. Voordat je tot aanschaf overgaat, zul je vragen hebben die je eerst beantwoord wil hebben. En je wilt dat je investering zich binnen afzienbare tijd terugverdient natuurlijk. Voor alle vragen of een demonstratie kun je altijd bij ons terecht. Bezoek je onze showroom, dan legt Marc het je van A tot Z uit.

Losse podiumoverkapping

Op zoek naar alleen een podiumoverkapping? Ook dat is mogelijk. Je kunt kiezen uit een aantal standaard podiumoverkappingen in formaat XL, XXL en Sydney voor op een eigen trailer of ondergrond. Ga je liever voor een gepersonaliseerde variant, kies dan voor een overkapping in jouw eigen kleuren of huisstijl. 

Image
Podiumoverkapping Sydney

Wil je een volledig gepersonaliseerd podium? Dan kun je ook een eigen ontwerp door ons laten maken.  Ons designteam maakt dan een podiumwagen of podiumoverkapping volledig op maat. Bijvoorbeeld in jouw bedrijfskleuren. Schroom dus zeker niet om jouw wensen kenbaar te maken, want we denken graag met je mee.  

Om je een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we alle standaard podia en een aantal voorbeelden van podiums op maat bij elkaar verzameld. Zo kun je makkelijker een keuze maken of een richting bepalen. Wil je meer informatie of ook een eigen ontwerp? Dan staan we klaar om je te helpen.

Interesse in een eigen podiumwagen of overkapping? Of wil je meer informatie of een demonstratie in onze showroom? Laat het ons weten en dan staan we klaar om je te helpen.