Service

Heb je vragen over het designproces? Of wil je meer weten over de productie, levering of garantie? Neem contact met ons op voor persoonlijke support, wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders staan we je natuurlijk graag persoonlijk te woord.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit en veiligheid van jullie inflatables?

Heel simpel: wij hebben alles in huis om kwaliteit te leveren. Onze ervaren professionals weten precies hoe zij met de beste materialen de optimale promotieproducten kunnen maken. Bovendien worden alle springkussens en andere inflatables van JB Promotions op meerdere punten verstevigd en meervoudig gestikt. Ook als een inflatable als speeltoestel wordt gebruikt, leveren we hoogwaardige kwaliteit. Deze worden standaard gecertificeerd als NEN-EN 14960.

Waar moeten we rekening mee houden als we een inflatable opblazen?

Wind is een factor om rekening mee te houden. Verder is het belangrijk om te letten op verkeerssituaties en de regels binnen je gemeente. Als het tijdelijk is, mag je op eigen grondgebied altijd een inflatable opzetten.

Wat kan ik doen als ik een probleem heb met mijn inflatablepromotieproduct?

Zelf je springkussen promotieproduct of opblaasbare speeltoestel repareren is meestal geen optie. Mail of app daarom een foto en beschrijving van het probleem naar ons reparatieteam. Meer informatie hierover vind je op Design & Productie.

Ik wil graag persoonlijk advies krijgen over het ontwerpen van een inflatablepromotieproduct. Kan dat?

Dat kan zeker! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam. Voor welk evenement heb je de inflatable nodig? Wat is je doelgroep? En in het geval van een springkussen of opblaasbaar speeltoestel: voor hoeveel kinderen moet het geschikt zijn? Wij denken graag met je mee ook over wat je nog meer qua promotie kunt opzetten om van jouw maatwerk product een succes te maken.

Ik wil een inflatable promotieproduct op maat laten maken. Hoe doe ik dat?

Dat kan in drie stappen heel eenvoudig via onze site! Kies eerst één of meer producten die lijken op wat jij in gedachten hebt, en voeg deze toe aan je favorieten. Omschrijf in het formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen vervolgens jouw wensen. Denk aan kleuren, teksten en logo’s. Je kunt ook een bestand met meer details meesturen, bijvoorbeeld een huisstijlgids. Favorieten verstuurd? Dan gaan onze ontwerpers kosteloos voor je aan de slag! We bellen je binnen 24 uur terug om je ideeën te bespreken.

Wat is de garantietermijn van een springkussenproduct?

Op alle inflatables promotieproducten van JB Promotions bieden wij garantie en serviceonderhoud, tenzij anders aangegeven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze inflatables promotieproducten (bij normaal gebruik) niet kapot gaan. Mocht je toch een probleem hebben, dan lost ons serviceteam dit natuurlijk voor je op.

Hoe kan ik omgaan met risico en aansprakelijkheid?

Houd toezicht op je inflatable, als dat nodig is. Bijvoorbeeld als je een gigantisch promotieproduct op je terrein hebt staan. Bij een skydancer is direct toezicht natuurlijk weer niet nodig. Denk erover na om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo zorg je goed voor je klanten, voor jezelf en sta je samen sterk.

Neem contact op met ons serviceteam

Vragen? Wij hebben vast het antwoord! Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning. Neem direct contact met ons op.

+31 (0) 522 246 169
Image
Marc