Image
Man maakt Abarth auto schoon op inflatable auto badje
Terug naar assortiment

Industriële toepassingen

Naast opblaasproducten voor de lol, levert JB ook op maat gemaakte inflatables aan bijna elke sector: van logistieke en beschermende hulpmiddelen tot oplossingen voor onderwijs en overheid.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Wij denken met je mee
  • Kwaliteit en veiligheid
  • Alles is mogelijk!
  • Langdurige oplossing
Lees meer Lees minder

Maatwerk industriële toepassingen

Van luchtdichte tenten en gepersonaliseerde spiegelafstelsheets tot beschermende airbags en opblaasbare overkappingen: dankzij de topkwaliteit van onze producten zijn de inflatables van JB geschikt voor veel verschillende soorten industriële oplossingen. Wil je ook een maatwerk inflatable laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee.

Opblaasbare overkapping op maat

Op zoek naar een slimme manier om een werkplek (gedeeltelijk) af te schermen? Een opblaasbare overkapping biedt uitkomst als je een ongebruikelijke afmeting nodig hebt of de overkapping regelmatig op- en af- moet bouwen. Denk aan een op maat gemaakte inflatable over een vrachtwagen als eronder gesleuteld moet worden. Aan beschutting bij het leggen van glasvezel terwijl het regent of sneeuwt. Of gewoon aan bescherming van personeel op bouwplaatsen bijvoorbeeld. Jouw inflatable is in no-time opgezet en ook weer opgeruimd.

Inflatables voor aannemersbedrijf

We zien ook dat steeds meer aannemersbedrijven bij JB Promotions een inflatable op maat laten maken. Om de veiligheid op de werkplaats te verhogen, ontwerpen we bijvoorbeeld airbags die onderaan een steiger kunnen worden geplaatst. Natuurlijk helemaal in de juiste huisstijl, zodat het logo bij voorbijgangers en buurtbewoners direct op de kaart wordt gezet. Ook een opblaasbare afscheidingswand is handig om als aannemersbedrijf in huis te hebben. Stel dat er een pui vernieuwd moet worden, dan kun je hiermee de werkplek netjes afschermen.

Jaren ervaring met maatwerk ontwerp

Onze designers hebben al oneindig veel inflatables ontworpen voor klanten over de hele wereld. En ook jou helpen we graag. Veiligheid en kwaliteit staat hierbij voorop, en je kunt erop rekenen dat we met je meedenken over een opblaasbaar product waar jouw onderneming optimaal mee kan presteren.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen