Image
Maatwerk opblaasbare reclame tenten producten op aanvraag te koop bij JB
Terug naar assortiment

Gepersonaliseerde reclame tenten kopen

Weet je waarom het een goed idee is om een reclame tent te kopen? Nou, omdat het een perfecte manier is om tijdens een opening, beurs, festival of evenement de aandacht te trekken van bezoekers, voorbijgangers en alle andere mensen in de buurt. Het is gewoon een superleuke manier om reclame te maken. En het mooie is: wij maken je evenementen tent helemaal op maat, precies zoals jij dat wilt!

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 1199!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een kosteloos ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Laat je evenementen tent bedrukken met je eigen logo

Bij JB Inflatables leveren we maatwerk. Je kunt dus je evenementen tent laten bedrukken met je eigen logo en zo een gepersonaliseerde reclame tent laten maken. Wat een gave manier om promotie voor je bedrijf of evenement te maken! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reclame tent op maat

Als je een themafeest organiseert, is het gaaf als je een opvallend decor hebt. Of het nu gaat om een après-skiparty, sportevenement of festival: een reclame tent op maat is een stralend middelpunt op elk feestje. Laat een opblaasbare reclametent maken met je logo en de kleuren van jouw product. Of je pakt nog meer uit! Wij kunnen je promotie tent namelijk ook in de vorm van jouw product maken. Dat zorgt zeker weten voor een wow-effect!

JB Inflatables: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB Inflatables is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen