Image
Op maat gemaakte 3D-figuren en product vergroting op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Productvergroting & 3D-figuur kopen

Wil jij de aandacht vestigen op je bedrijf, event, opening of feest? Kies voor een opblaasbaar 3D object of blow-up van je product of beeldmerk. Zeker weten dat zoiets in het oog springt. Een inflatable productvergroting is een echte blikvanger en een goede manier om reclame te maken. Je bestelt je blow-up bij JB Inflatables.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 699!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Bestel opblaasbare productvergrotingen en 3D-figuren in je eigen huisstijl

Bij JB Inflatables kun je terecht voor opblaasbare productvergrotingen en 3D-figuren die helemaal aansluiten op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een opblaasbaar logo of een ander opblaasbaar 3D object in specifieke kleuren of met teksten of logo’s in je eigen huisstijl? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blow-ups zijn de ultieme promotie voor je event

Blow-ups zijn perfect te gebruiken als promotie voor wat je maar onder de aandacht wilt brengen. Heb je een inflatable nodig voor een sportwedstrijd? Of misschien voor een braderie of festival? Alles kan! Wij maken ze in alle gewenste maten en designs. En het mooie is: onze opblaasbare productvergrotingen zijn snel en gemakkelijk op te zetten en worden geleverd met alles wat je nodig hebt. Natuurlijk krijg je ook garantie en staan we voor je klaar met onze vertrouwde service.

JB: dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa

JB is dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa. Van klein tot megagroot: bij ons ben je aan het juiste adres als je een inflatable op maat wilt laten maken. Wil je opblaasbaar promotie materiaal laten maken met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Neem dan contact met ons op, dan maken we een mooi ontwerp. Binnen 24 uur ontvang je kosteloos een design op maat!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen