Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
radio
Terug naar assortiment

Opblaasbare reclame

Maak grootse indruk met de kleinste maatwerk inflatables, zoals een unieke giveaway, leuk relatiegeschenk of opvallende gadget voor een festival of evenement.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 1.399!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een kosteloos ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Opblaasbare reclame

Wil jij opblaasbare producten kopen waar het plezier vanaf spat? De opblaasartikelen van JB Promotions toveren een glimlach op ieders gezicht.

Opblaasbare gadget, klein maar fijn

Een giveaway voor bij je product, een mascotte om aandacht voor je merk te trekken of grappige opblaasattributen voor je festival of evenement: de leukste opblaasbare reclame hoeft niet groot te zijn!

Maatwerk inflatables

Wat voor design heb jij in gedachten? Wij kunnen alles voor je ontwerpen en maken. Ons designteam denkt met je mee en ontwerpt unieke premium opblaasartikelen, die passen bij de uitstraling van jouw merk.

In de stijl van jouw merk

We hebben mini-inflatables in allerlei soorten en maten. Alle kleuren van de regenboog, iedere vorm die je kunt bedenken en inclusief logo’s, afbeeldingen of teksten.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen