Image
Beursstands
Terug naar assortiment

Opblaasbare beursstands kopen

Bij JB Inflatables kun je een complete opblaasbare beursstand op maat laten ontwerpen. Of wil je alleen een aantal opblaasbare details toevoegen aan je beursstand? Ook dat kan. Wij ontwerpen en ontwikkelen opblaasbare blikvangers in alle soorten, kleuren en maten. Compleet met logo’s en voorzien van alle andere designwensen die je hebt.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 1.499!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Met een beursstand op maat heb je een blikvanger op elke beurs

Als je door ons een beursstand op maat laat ontwerpen, dan weet je zeker dat je een blikvanger hebt waarmee je gegarandeerd opvalt op een beurs. Met een opblaasbare beursstand, conferentie stand of beurswand op maat zet je je product, merk of organisatie flink in de spotlights. Dat is natuurlijk een mooie binnenkomer voor bezoekers en een schitterend visitekaartje voor je bedrijf.

Ontwerp je eigen opblaasbare beursstand op maat

Neem contact met ons op om je eigen opblaasbare beursstand op maat te ontwerpen. Binnen 24 uur ontvang je van ons designteam een ontwerp op maat in je mailbox. Ben je tevreden over je ontwerp? Dan wordt deze in productie gezet en ontvang je je product inclusief alle benodigdheden. Natuurlijk krijg je ook garantie op je beursstand op maat. Is er iets mis? Dan staan we voor je klaar.

JB: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen