Image
Op maat gemaakte stage en festival inflatables op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Stage & festival inflatables kopen

Wil je een opblaasbaar podium op maat kopen? Dan ben je bij JB Inflatables aan het juiste adres. Wij hebben de perfecte stage & festival inflatables om van je feest, festival of optreden een succes te maken. Onze opblaasbare podiumwagens en opblaaspodiums zijn helemaal te personaliseren, zodat je bedrijf, merk, logo of bandnaam flink in de picture staat. Bovendien zijn onze opblaasbare podiums heel praktisch, want ze zijn in een mum van tijd op te zetten en af te breken.

 

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 2.999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Optioneel eventsupport!
Lees meer Lees minder

Mobiele podium wagen in je eigen huisstijl

Op zoek naar een mobiele podium wagen in je eigen huisstijl? Of een opblaaspodium voor je eigen evenement? Wij kunnen ze leveren in verschillende vormen, kleuren en maten. Onze designers hebben internationale ervaring met festivals, feestjes en andere evenementen. Wij helpen je graag met een ontwerp op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van een opblaasbaar podium op maat

Een opblaasbaar podium op maat heeft veel voordelen. Zo kun je zo’n opblaaspodium heel gemakkelijk en snel opzetten en afbreken. En het is natuurlijk veel lichter dan een gangbaar podium. Verder kun je een opblaaspodium op maat helemaal door ons laten personaliseren. Je kunt dus je eigen design en kleuren bepalen, en zo de inflatable helemaal geschikt maken voor je specifieke event.

JB: dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa

JB is dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa. Van klein tot megagroot: bij ons ben je aan het juiste adres als je een inflatable op maat wilt laten maken. Wil je opblaasbaar promotie materiaal laten maken met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Neem dan contact met ons op, dan maken we een mooi ontwerp. Binnen 24 uur ontvang je kosteloos een design op maat!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen