Terug naar assortiment

Voertuig inflatables

Inflatables maken wij in alle soorten en maten. Een categorie die enorm populair is zijn de Voertuig inflatables. Trekkers, brandweerauto’s, vliegtuigen, helikopters, bussen, boten.. je kan het zo gek niet bedenken en wij werken jouw idee uit in springkussen variant. Met jouw logo en in eigen huisstijl kleuren creëeren we samen een unieke publiekstrekker en maak je ook nog eens reclame: win-win!

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf €2.999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Incl. benodigde NEN14960-certificatie
Lees meer Lees minder

Een opblaasbaar voertuig kopen? Doe het bij JB!

Heb je een (bedrijfs)evenement, opening of een andere mogelijkheid om je bedrijf te promoten? Een luchtkussen is hiervoor de perfecte blikvanger en vorm voor entertainment! We hebben en ontwerpen ze in alle vormen en maten, denk aan een: vliegtuig, boot, brandweerauto, helikopter, motor of zelfs een tractor! Heb je zelf een goed idee voor een gepersonaliseerde inflatable? Neem dan contact met ons op, dan ontwerpen we samen met jou je eigen variant.

Eindeloze mogelijkheden voor springkussen op maat

Bij JB Inflatables zijn er eindeloze mogelijkheden opblaasbare voertuigen op maat te laten maken. Een vrachtwagen, bus, duikboot of springkussen in de vorm van een auto? De mogelijkheden zijn eindeloos, er is voor ieder een blikvanger op maat. Een multiplay springkussen, met of zonder glijbaan, overdekt of juist lekker in de open lucht … wij kunnen ideeën tot werkelijkheid maken.

JB: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen