Service

Heb je vragen over het designproces? Of wil je meer weten over de productie, levering of garantie? Neem contact met ons op voor persoonlijke support, wij helpen je graag.

Design & productie

De experts in onze ontwerpstudio hebben jarenlange ervaring met maatwerk inflatables. Ook de productie heeft JB in eigen beheer. Zo kunnen we snel leveren en de beste kwaliteit garanderen!

Zo werkt het designproces

Zodra we jouw wensen hebben ontvangen, gaan onze inhouse designers voor je aan de slag. Zij maken binnen 24 uur kosteloos een voorstel op maat, dat kan zelfs in 3D. Of je nu op zoek bent naar een klein promotieproduct of honderd grote opblaasattracties: onze experts weten er altijd raad mee. We werken bij JB met PSM kleurcodes. Hierdoor kunnen we goed inschatten hoe de kleuren er op jouw product uit komen te zien. We sturen je proactief voorbeelden toe om dit te laten zien.

 

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Hoe snel is mijn product klaar?

De levertijd is afhankelijk van je product, maar je kunt uitgaan van 6 tot 8 weken. Heeft het haast en heb je het bijvoorbeeld binnen 2 weken nodig? Dan kun je ook kiezen voor een spoedbestelling. Er valt altijd wel wat te regelen, we denken graag met je mee.

 

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Razendsnel een offerte op maat

Heb je een idee voor een eigen inflatable? Dan wil je snel weten wat dat gaat kosten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we met elk idee uit de voeten, ook met dat van jou. Binnen no-time ontvang je een vrijblijvende offerte, met een all-in prijs, levertijd en design. We kunnen ook direct een telefonische opgave doen.

 

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

 

Ondersteuning bij huisstijl

Hulp nodig om je logo in het juiste bestand te krijgen? Dat doen we graag voor je. Ook als je huisstijl misschien niet helemaal beschikbaar of up-to-date is, lossen wij het voor je op.

 

Heb je vragen over dit onderwerp? Bel Mark of Esmee.

+31 (0) 522 246 169

Vragen over design of productie?

Neem snel contact op met ons verkoopteam. Zij werken nauw samen met onze designers en kunnen al je vragen beantwoorden.

+31 (0) 522 246 169
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden