Image
Op maat gemaakte beach vlaggen als promotie middel eenvoudig en snel
Terug naar assortiment

Beachflags kopen

Een beachflag is een opvallende blikvanger waarmee je op een toffe manier reclame kunt maken voor je bedrijf of club. Een beachflag kopen is dus een goed idee als je promotiemateriaal in huis wilt halen dat echt verschil maakt. Onze op maat gemaakte beachvlaggen worden geleverd met bedrukking aan beide kanten, zodat je reclame vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Je bestelt ze natuurlijk bij JB Inflatables!

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 139!
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Altijd topkwaliteit
Lees meer Lees minder

Onze beachvlaggen worden geleverd met verzwarende waterzak

Onze beachvlaggen zijn gemaakt van polyester en worden geleverd inclusief een waterzak. Deze kun je op de poot van de beachflag leggen zodat deze verzwaard is en niet zo gemakkelijk omwaait. Zo weet je zeker dat jouw op maat gemaakte vlag vrolijk blijft wapperen en de aandacht blijft trekken van je beoogde publiek. De vlag is gemakkelijk en snel op te zetten en kan optioneel worden geleverd met een grondpen, zodat hij extra stevig verankerd is.

Laat je beachflag helemaal op maat maken

Je kunt je beachflag door ons helemaal op maat laten maken en laten bedrukken met het door jou gewenste design, in alle kleuren die je maar wilt. Neem gerust contact met ons op, dan maken we een mooi ontwerp voor je. Samen maken we de perfecte reclame voor je bedrijf of club. Zeker weten dat zo’n mooie op maat gemaakte beachflag de aandacht gaat trekken van je publiek. Onze beachflags zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, dus jouw gewenste exemplaar is er zeker bij!

15.000 klanten kozen niet voor niets voor JB. Jij toch ook?

Al meer dan 15 jaar laat JB wereldwijd meer dan 15.000 mensen een gat in de lucht springen. Vaak zelfs letterlijk. Ons team van designers, ontwikkelaars en logistiek medewerkers levert unieke en indrukwekkende opblaasattracties. Je bent bij ons altijd verzekerd van een professionele service en optimale levering!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen