Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Op maat gemaakte pilaren en lichtpilaren op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Pilaar & lichtpilaar

Bij JB vind je grote en kleine pilaren, met en zonder licht. Zoek je een sfeervolle zuil om aandacht te trekken? We maken graag kosteloos een ontwerp voor je!

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 299!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Ontwerp een gepersonaliseerde lichtpilaar

Van klein tot megagroot: bij JB kun je terecht voor een gepersonaliseerde pilaar van 2 tot wel 8 meter hoog. Met en zonder licht. Zoek je een sfeervolle lichtpilaar om ’s avonds aandacht te trekken? Of wil je een kleurrijke zuil zonder licht die overdag opvalt? We maken graag gratis een ontwerp voor je!

Snel een gratis ontwerp van onze designers

Onze designers hebben al ontelbare pilaren ontworpen, voor klanten van over de hele wereld. Weet je al precies wat voor lichtzuil je wilt hebben? Of is verlichting niet nodig? Omschrijf je wens en stuur wat voorbeelden mee, dan gaan wij dezelfde dag nog voor je aan de slag. Binnen 24 uur heb je een design op maat in je mailbox. Liever eerst de mogelijkheden bespreken? Geen probleem, ons verkoopteam staat klaar om je te helpen de perfecte pilaar samen te stellen.

Eyecatcher voor elk evenement

Een (licht)pilaar is gemiddeld laag in kosten en heeft een groot bereik. Wat je ook bedenkt, alles is mogelijk: eigen kleuren, eigen teksten en eigen logo’s. Bijvoorbeeld die van jezelf of je sponsoren. Met zo’n uniek opblaasproduct op jouw evenement weet je zeker dat je opvalt!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen