Image
Op maat gemaakte pilaren en lichtpilaren op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Pilaar & lichtpilaar kopen

De ultieme opblaasbare reclame voor jouw bedrijf of evenement: je vindt het bij JB Inflatables. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze pilaren. Grote pilaren, kleine pilaren, met licht, zonder licht, alles is mogelijk. Jij kiest het formaat, de kleuren en het thema. Wil je een opblaasbare lichtpilaar in jouw huisstijl? Laat het ons weten, dan gaat het designteam voor je aan de slag!

Gratis design aanvragen Bel +31 (0)522 24 61 69

  • Al vanaf € 299!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Koop professionele reclamezuilen voor jouw bedrijf of evenement

Of je nu een evenement organiseert of je eigen bedrijf wil promoten: de opblaasbare reclame van JB Inflatables is daar zeker geschikt voor. Waar je de inflatable promotiezuilen ook plaatst, opvallen doen ze zeker. Sluit de blower aan en 10 minuten later staat jouw inflatable eyecatcher. Die zie je niet over het hoofd!

Bestel een opblaasbare lichtpilaar op maat

Wil jij opblaasbare promotiezuilen kopen? Dat kan bij JB Inflatables. Bekijk de voorbeelden van inflatable lichtpilaren en laat je inspireren. Deze opblaasbare pilaren zijn er in het klein en groot: Bij JB Inflatables zijn professionele lichtpilaren te koop van 2 tot wel 8 meter.

Zoek jij opblaasbare reclame waarmee je ook in het donker aandacht kunt trekken? Dan is een lichtpilaar iets voor jou! Een kleurrijke promotiezuil zonder licht die overdag opvalt, is natuurlijk ook een goede optie. De designers van JB Inflatables hebben al veel opblaasbare reclamezuilen ontworpen, voor klanten over de hele wereld. Professionele lichtpilaren in knallende kleuren, opblaasbare reclamezuilen in jouw huisstijl of een gaaf thema; er is heel veel mogelijk. Een (licht)pilaar is gemiddeld laag in kosten en heeft een groot bereik. Met zo’n unieke opblaas blikvanger maak jij gegarandeerd indruk!

Opblaasbare attracties en professionele reclame kopen doe je bij JB Inflatables

JB Inflatables is de grootste springkussenfabrikant van Europa en levert opblaasbare springkastelen, opblaasbare attracties en alle andere opblaas items aan klanten over de hele wereld. Meer dan 3000 inflatables zijn op voorraad en dus direct leverbaar. Maar ook een heel nieuw opblaasbaar springkussen laten ontwerpen kan, bijvoorbeeld in een ander thema of met een logo en eigen kleurenpalet. Niets is te gek!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +31 (0) 522 246 169 Gratis design aanvragen