Artikel

Springkussen voor jouw brandweerkazerne

Of je nu gaat voor een spectaculaire demonstratie met water en vuur, een speciale voorlichtingskraam over de brandweer of gewoon een hele gezellige middag: een open dag op de kazerne is een mooie kans om vrienden, familie en geïnteresseerde buurtbewoners een kijkje in de keuken te geven. Eén ding is zeker: voor de kleinste bezoekertjes is dit een gelegenheid die ze niet snel zullen vergeten! Maak het feest compleet met een springkussen waar je stad of regio op staat, en tover dit speelparadijs bij elke editie opnieuw tevoorschijn.

Image
Koop opblaasbare brandweer poppen productvergroting. Bestel inflatable productvergroting nu online bij JB Inflatables Nederland

Kleine moeite, gigantisch plezier!

We zien steeds vaker dat brandweerkazernes en andere hulpdiensten bij ons een springkussen op maat laten maken. Zo’n geweldig speelparadijs voor de deur, daar doe je alle kinderen (en daarom ook hun ouders) natuurlijk een enorm plezier mee. Al helemaal als het springkussen er precies hetzelfde uitziet als de indrukwekkende brandweerwagens die ze waarschijnlijk voor het eerst van dichtbij mogen bekijken!

 

Razendsnel opgezet

Nu denk je vast: zo’n gigantisch springkussen, dat zal wel veel werk kosten om op te zetten. Toch? Nou, dat valt dus reuze mee. Bij je inflatable krijg je een eigen blower meegeleverd, waardoor het springkussen in ongeveer tien minuten staat als een huis, en de afbreektijd is hetzelfde. En daar heb je maar twee brandweermannen- of vrouwen voor nodig.

 

Naar wat voor soort brandweer springkussen ben je op zoek?

Het is eigenlijk heel simpel: alles is mogelijk! JB biedt een ruime keuze aan opblaasproducten in brandweerstijl, het meest voor de hand liggend is uiteraard een springkussen in de vorm van een brandweerauto. Wat dacht je van een exemplaar met glijbaan? Of gewoon een overdekt springkussen met het logo van jullie stad of regio erop?

Op maat gemaakt oefenmateriaal

Wat we bij JB ook steeds vaker meemaken, is dat brandweerkazernes ons vragen om een inflatable te ontwerpen die ze als oefenmateriaal kunnen gebruiken. Denk aan een huisje dat wordt ingezet om het slechte zicht bij rookontwikkeling te demonstreren. Handig, want als het niet meer nodig hebt, neemt het nauwelijks opbergruimte in beslag.

Jij bepaalt de kleuren, teksten en logo’s

Heb je op onze site een of meerdere springkussens gezien die passen bij wat je in gedachten hebt? Sla die producten dan op als favorieten door op het hartje te klikken. Stuur deze naar ons op, met een uitleg van je wensen erbij. Dan ontvang je binnen 24 uur een gratis design op maat in je mail! Even bellen mag natuurlijk ook!

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden