Artikel

Springkussen op maat voor jouw autobedrijf

Of je nu occasions verkoopt of gloednieuwe modellen: onze veelzijdige inflatables zijn de snelste manier om de aandacht van een breed publiek te trekken! De kleurrijke creaties zijn al van ver te zien en nodigen uit tot een pitstop. Dat maakt luchtkussens van JB een populair promotiemiddel bij autodealers in heel Europa. 

Image
Autobedrijf inflatables

Springt in het oog

Springt in het oog

Met een luchtkussen voor de deur valt je showroom nóg meer op. Mooi meegenomen als je een open dag organiseert, een nieuw automodel promoot of simpelweg extra bezoekers wilt trekken in het weekend. Natuurlijk kun je jouw unieke opblaascreatie ook gebruiken bij allerlei evenementen in je regio. Bijvoorbeeld bij de sportclub waar je sponsor bent. Of op het dorpsplein tijdens koopzondag.

 

Alle soorten en maten

Een prachtig luchtkasteel op de stoep is genoeg om je klanten (en vooral hun kinderen) een groot plezier te doen. Maar als je wilt, gooien we alle remmen los! Wat dacht je van een springkussen in de vorm van een brandweerauto? Of een opblaascamper vol hindernissen? Alles wat je bedenkt, kunnen wij maken. Ook als het om grappige details gaat, zoals een lekke band of ster in de voorruit.

Een springkussen is ideaal voor iedereen

Eigenlijk zijn springkussens net als auto’s: ze moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook doen waarvoor ze zijn gemaakt. Daarom trekken onze inflatables de aandacht én maken ze mensen blij. De kinderen zijn door het dolle omdat ze lekker tekeer kunnen gaan in hun eigen springparadijs. Jij en je klanten zijn gelukkig, want je kunt even rustig praten en wat auto’s bekijken. Als dat geen win-win is!

Helemaal jouw stijl

Wat je doel ook is en welke vorm je ook kiest, we kunnen elk type luchtkussen helemaal personaliseren. In de huisstijl van je bedrijf bijvoorbeeld, of afgestemd op een specifiek automerk. Kleuren, teksten en logo’s: vertel ons wat je wilt, en onze designers gaan gelijk aan de slag.

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden