Artikel

Op maat gemaakte voertuig springkussens!

Bij JB Inflatables, marktleider in opblaasbare creaties, brengen we jouw merk tot leven met onze unieke op maat gemaakte voertuig inflatables. Jouw logo die schittert op een stoere raceauto, of een bedrijfsboodschap die meereist op een avontuurlijke Jeep - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Maximale impact op evenementen en feesten

Organiseer je een bedrijfsevenement, festival of productlancering? Onze op maat gemaakte voertuig springkussens zijn de ideale keuze om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ze trekken niet alleen kinderen aan, maar ook ouders en volwassenen die nostalgische gevoelens ervaren bij het zien van hun favoriete voertuigen in opblaasbare vorm. Laat jouw merk de ster van het evenement zijn!

Unieke creaties die de concurrentie overstijgen

Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Geen idee is te gek voor ons team! Of het nu gaat om een verfijnde bedrijfslogo-replica of een gigantische opblaasbare versie van jouw best verkochte voertuig - we maken het werkelijkheid! Onze op maat gemaakte voertuig springkussens zorgen ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de concurrentie en een onuitwisbare indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

 

 

Versterk jouw merkimago met op maat gemaakte voertuig springkussens

Trek de aandacht van potentiële klanten op beurzen, evenementen en promoties met een opvallend springkussen in de vorm van jouw iconische producten of bedrijfsvoertuigen. Samen maken we een ontwerp waar jouw bezoekers en/of klanten niet omheen kunnen.

 

Bekijk hier alle voertuig inflatables

Ontworpen voor jou

Op zoek naar je eigen unieke voertuig inflatable of productvergroting? Vertel ons je wensen en het team van JB Promotions geeft je graag een vrijblijvend ontwerpadvies.

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden