Artikel

Iedereen wint met een opblaasbare start-finishboog

Wat is het belangrijkste punt van je hardloopwedstrijd of wielerparcours? Meestal de start/finish. Daar verzamelen deelnemers zich, krijgt het speelveld vorm en worden uiteindelijk de prijzen verdeeld. Geen wonder dat veel organisatoren van sportevenementen op zoek gaan naar de perfecte start-finishboog. Een opblaasbare boog biedt veel voordelen. Hij valt op, biedt ruimte voor sponsoren, is makkelijk op te zetten en gaat jaren mee. Daardoor worden de opvallende ontwerpen ook vaak als reclameboog op andere evenementen ingezet.

 

Image
start-finishboog scania

Klaar voor de start(boog)?

Opperste concentratie, gierende adrenaline en enthousiast publiek: de start van een sportevenement zorgt vaak voor veel positieve energie. Terwijl hardlopers staan te trappelen of wielrenners hun helm vastklikken, schieten de fotografen nog snel hun plaatjes. In afwachting van het grote moment. Organisaties grijpen deze gelegenheid graag aan om sponsoren in het zonnetje te zetten. Een opvallende opblaasbare startboog kan je daarbij helpen.

 

Image
start-finishboog roparun

Perfecte finishboog, perfecte fotofinish

Wie zelf weleens meedoet aan een sportwedstrijd, weet hoe fijn het is wanneer de finish in zicht komt. Familie, vrienden, pers en sportliefhebbers staan zij aan zijn langs de lijn en schreeuwen de longen uit het lijf. Gaat de gedoodverfde favoriet er met het goud vandoor of komt er een verrassing uit de hoge hoed? En de sporters? Die richten alle aandacht op de kleurrijke finishboog in de verte, het einde van hun beproeving. Nog even doorbijten, nog één keer alles op alles. Je bent er bijna, je kan het!

 

Reclameboog

Een opblaasbare reclameboog wordt in de volksmond vaak start-finishboog genoemd. Maar daarmee doe je deze blikvangers eigenlijk tekort. Met een beetje fantasie kunnen ze namelijk voor veel meer gelegenheden worden gebruikt. Dat bewijzen deze gouden bogen bijvoorbeeld. Organiseer je een open dag, een koopzondag, beurs of ander evenement? Met een reclameboog ontvang je bezoekers in stijl of creëer je een opvallend verzamelpunt. 

 

start-finishboog
start-finishboog regenboog
De gouden bogen van Mc Donalds

Ontworpen voor jou

JB Promotions heeft al oneindig veel start-finishbogen en reclamebogen gemaakt. In allerlei vormen, met veel ruimte voor sponsoren en in alle kleuren van de regenboog. We zijn benieuwd naar je wensen en geven je graag ontwerpadvies.

 

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden