case

Corsica viert Kerstmis met indrukwekkende luchtballon van JB Inflatables!

Ieder jaar rond de kerstdagen organiseert de Franse gemeente Furiani iets bijzonders voor haar inwoners. Midden op de rotonde in het centrum van de stad wordt dan een uniek item geplaatst, helemaal in kerstsfeer. En hoe leuk is het dan als JB Inflatables hier invulling aan mag geven?!

Een ruim 14 meter hoge luchtballon, met daarop allerlei leuke kerstafbeeldingen; dat is het geworden! Een indrukwekkend tafereel, die voorbijgangers al van mijlenver kunnen zien. Komen ze dichterbij, dan zien ze ook het prachtige kerstdorp onder de luchtballon. Je kijkt je ogen uit.

Image
Opblaasbare luchtballon in kerst thema op maat gemaakt door JB kopen

Opdracht

De opdrachtgever wilde de inwoners van het Franse eiland Corsica verrassen en besloot een enorme kerstluchtballon op een van de belangrijkste rotondes van de stad te plaatsen. Het doel is de stad te verlichten en een groot bereik te creëren. Het is een mooie manier om de kerstgedachte te verspreiden.

 

Image
op maat gemaakte luchtballon in kerst thema kopen op aanvraag bij JB
Opblaasbare luchtballon in kerst thema kopen op aanvraag maatwerk
op maat gemaakte luchtballon in kerst thema kopen op aanvraag bij JB

Aanpak: ontwerpen, produceren, testen en op tijd leveren

De opdrachtgever schakelde JB Inflatables in om een luchtballon te ontwerpen en produceren in korte tijd, namelijk 5 weken. Tegen zo’n mooie uitdagende opdracht zeggen we natuurlijk geen ‘nee’ bij JB. De designers gingen direct aan de slag en hebben deze luchtballon, inclusief kerstdecoratie, ontworpen. 

JB Inflatables heeft een betoverend ontwerp gemaakt en heeft daarbij rekening gehouden met de stabiliteit van het product om de maximale veiligheid te garanderen. Zo is de luchtballon op meerdere punten versterkt. Na akkoord van de opdrachtgever ging het ontwerp in productie, waarna het uitgebreid getest en gekeurd werd. Het product is compleet met blower en ankerpunten geleverd. Ook kreeg de klant een gedetailleerd stappenplan mee, zodat de luchtballon makkelijk opgezet en afgebroken kon worden.

 

Resultaat: een indrukwekkende inflatable en een tevreden klant!

Het is de ultieme eyecatcher geworden: een giga luchtballon van 14 meter hoog, die je van heel ver kunt zien. Dankzij de unieke en gekleurde kerstprint en de herkenbare vorm van de luchtballon is dit een fantastisch project geworden. Corsica is helemaal klaar voor de kerstdagen! 

 

Opblaasbare luchtballon met kersthema

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+31 (0)522 24 61 69
Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Attracties & Springkussens. Koop Inflatables Online of vraag naar de maatwerk mogelijkheden