Terug naar assortiment

Samenstellen van jouw inflatable park

Bij JB Inflatables hebben we een breed aanbod springkussens en inflatables voor jouw indoor speelpark. Of je nu op zoek bent naar een opblaasbare glijbaanobstakelbaan of een opblaasbare klimwand, wij maken het voor je. Alles is mogelijk, niets is te gek!

Samenstellen van jouw inflatable park

Bij JB Inflatables hebben we een breed aanbod springkussens en inflatables voor jouw indoor speelpark. Of je nu op zoek bent naar een opblaasbare glijbaanobstakelbaan of een opblaasbare klimwand, wij maken het voor je. Alles is mogelijk, niets is te gek!

Ontdek alle opblaasbare speelelementen!

Opblaasbare speelelementen voor jouw indoor speelpark

Zoek je nieuwe opblaasbare speeltoestellen voor jouw binnenspeeltuin? Met een scala aan kleurrijke en creatieve ontwerpen biedt JB Inflatables een uitgebreid assortiment aan opblaasbare speeltoestellen die zorgen voor urenlang speelplezier. Van de bungeerun tot de opblaasbare klimtoren, JB Inflatables heeft alles om een indoor speeltuin tot een levendige ruimte te transformeren, waar kinderen vrij kunnen klimmen en klauteren.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige opblaasbare structuren, kunnen we aan al jouw wensen voldoen. Bij JB Inflatables geloven we dat elk indoor speelpark uniek moet zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden en staan we klaar om samen met jou het ideale speelparadijs te creëren.

Laat je inspireren door ons diverse aanbod.

Opblaasbare speeltoestellen op maat

Wil je opblaasbare componenten op maat laten maken voor jouw inflatable park? Dan ben je bij JB Inflatables aan het juiste adres. Het designteam staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar unieke opblaasbare glijbanen, klimwanden, speelstructuren of zelfs volledige thematische speeltoestellen, wij bieden de mogelijkheid om alles naar jouw specificaties aan te passen.

Met onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen en produceren van opblaasbare structuren, kunnen we elk idee omzetten in een indrukwekkend en functioneel speeltoestel. Ons designteam werkt nauw met jou samen om te zorgen dat het ontwerp volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Daarnaast bieden we je de vrijheid om eigen kleuren, teksten en logo's toe te voegen, zodat je de opblaasbare elementen volledig kunt personaliseren en laten aansluiten bij het thema en de branding van je indoor speelpark. En het beste van alles? Binnen no-time is jouw ontwerp klaar, zodat je snel kunt beginnen met het realiseren van jouw opblaasbaar speelparadijs.

Laat ons jouw ideeën tot leven brengen en maak van jouw inflatable park een unieke en onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Opblaasbare speeltoestellen van JB Inflatables

JB Inflatables heeft alles in huis voor het perfecte opblaasbaar speelparadijs. Met oog voor kwaliteit en veiligheid zorgen zij ervoor dat kinderen zich volledig kunnen uitleven in een veilige omgeving. Met JB Inflatables wordt elke gelegenheid omgetoverd tot een onvergetelijke speelervaring voor jong en oud.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw indoor speelpark? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren verkoopteam. Onze professionals staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en praktische ondersteuning, zodat je het perfecte opblaasbare speelparadijs kunt realiseren voor jouw specifieke behoeften en wensen.

Neem contact op

Image
Koop grote opblaasbare indoor speelparken volledig maatwerk bij JB

Een mega opblaasbaar speelparadijs!

Waarom klein denken als het ook groot kan? Heel groot, zelfs mega-groot? Met de Indoor opblaasparken van JB zorg je voor een compleet opblaasbaar pretpark. 

Bekijk de parken
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65