Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Sarah en Abraham Kopen

De verjaardag van iemand die 50 jaar wordt, is natuurlijk altijd reden voor een feestje! Zet het feestvarken goed in het zonnetje met een opblaas Abraham of een opblaasbare Sarah en bezorg hem of haar een fantastische dag! Niet voor niets heeft JB Inflatables alle denkbare soorten en maten in het assortiment. Deze hilarische succesnummers zijn ontzettend populair, het hele seizoen door te verhuren en mogen dus niet ontbreken in je assortiment!

Opblaas Abraham of Sarah pop kopen: de keuze is reuze!

JB Inflatables heeft alle denkbare soorten en thema’s van deze karakteristieke aandachttrekkers in het assortiment. Van rollator tot de ordinaire variant en van dokter tot ouwe taart! De kans is dus groot dat de perfecte opblaasbare Sarah of Abraham voor jouw klanten ertussen zit. Heb je keuzestress? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem dan vooral contact op met ons verkoopteam. Samen komen we tot de beste optie! Heb je heel specifieke ideeën? Wat leuk! Op basis van jouw wensen maken wij graag een waanzinnig ontwerp op maat!

Val op met een opblaasbare Sarah of Abraham

Wordt je collega vijftig jaar en wil je hem op een originele manier verrassen? Fleur de werkruimte van de jarige job op met een vrolijke opblaas Abraham. Gegarandeerd dat er van werken weinig komt! Of wil je dat niemand die fantastische mijlpaal van je vrouw mist? Zet een Sarah pop in je voortuin en je weet zeker dat er geen auto voorbijrijdt zonder te toeteren! Welke variant je klant ook gebruikt, met deze vrolijke eyecatchers van JB Inflatables beleeft de jarige een dag om nooit meer te vergeten!

Is het feestje van de vijftigjarige volgende week al?

Geen probleem! Wij leveren namelijk direct uit voorraad. Dus als je vandaag bestelt, heb jij je order nog deze week in huis. Zeker weten dat je daarmee punten scoort bij je klant! Plaats snel en eenvoudig je bestelling via de website. Wist je trouwens dat je alle varianten binnen 5 minuten opzet? Wel zo handig als je niet zoveel tijd hebt om de boel te versieren. Heb je een ander jubileum te vieren of heb je behoefte aan meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere blikvangers.

Image
Maatwerk promotie banners kopen als blikvanger voor je bedrijf en evenementen

Reclame & start-finish boog op maat!

Een gepersonaliseerde boog bij je sportwedstrijd of een reclameboog voor je winkel of showroom: reken maar dat die opvalt! Wij maken en leveren ze in alle soorten en maten.

Maatwerk aanvragen
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65