Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Zwembadspelen categorie banner.jpg
Terug naar assortiment

Zwembadspelen

Wat is er fijner bij lekker warm zomerweer dan een duik in het zwembad nemen? Nou, bij JB weten we het wel: een duik in een zwembad nemen waarin één van onze speciale waterattracties ligt. 

Een duik in het zwembad: altijd verfrissend

Lekker klimmen, klauteren en glijden onder het genot van een lekker zonnetje. En dan uiteindelijk een verfrissende duik in het koele water. Heerlijk! Laat jouw klanten ook genieten van de vele frisse mogelijkheden van onze waterattracties!

Spetteren én spelen

Met de JB-waterspelen – in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar – maak je van ieder zwembad een soort attractiepark. Geschikt voor jong en oud en daarom ook door iedereen zeer gewaardeerd. 

Plezier én veiligheid: vanzelfsprekend bij JB

Plezier staat met onze waterspelen natuurlijk voorop, maar veiligheid is nóg belangrijk. Alle attracties zijn dan ook NEN-EN 15649:2009 gecertificeerd en door het Keurmerkinstituut gekeurd.

JB geeft 1 jaar garantie

Omdat we zeker weten dat onze verschillende waterspelen van de hoogste kwaliteit zijn, kunnen we er ook zonder met onze ogen te knipperen 1 jaar garantie op geven. Dat geldt zowel voor de standaard attracties die we hieronder voor je hebben opgesomd, als voor een ontwerp dat jijzelf bij ons inbrengt. Die produceren we met dezelfde zorg!

Waterattractie kopen? Kiezen maar!

Je wilt een (aantal) waterspel(en) aan jouw collectie toevoegen? Goed idee! JB-inflatable is daarvoor jouw partner. We hebben een hele collectie mooie waterattracties, maar je kunt ook je eigen ontwerp maken. Neem daarvoor contact met ons op!

Image
Airmountain

Maak jouw eigen Airmountain

Zo'n opblaasbare springberg doet het altijd goed bij kinderen, weer of geen weer. De afmetingen van de Airtrampoline bepaal je zelf, waardoor het formaat altijd geschikt is voor de ruimte bij jouw accommodatie.

Bekijk alle voorbeelden
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65