Terug naar assortiment

Zwembad Waterstormbanen Huren

Zwemmen is een feest op zich, maar met een zwembad waterstormbaan maak je het feest compleet. Bij JB Inflatables kun je de meest uiteenlopende inflatables voor op het water kopen maar zeker ook huren. Wil jij in de schoolvakanties je bezoekers verrassen met telkens een andere zwembad stormbaan? Uitstekend idee! Bekijk ons assortiment en kies iedere keer weer je nieuwe favoriet.

Opblaasbare glijbaan voor zwembad huren? Waterpret gegarandeerd!

Je runt een zwembad en wilt je grote en kleine bezoekers iets extra’s bieden. Daar kunnen wij jou zeker bij helpen. Met een opblaasbare glijbaan of stormbaan voor het zwembad scoor je absoluut punten. Hoe groot, gek en gaaf mag het zijn? Wil je een opblaas glijbaan in het diepe bad voor de wat oudere kinderen? Check dan bijvoorbeeld eens onze Adventure Run Groenblauw. Deze water hindernisbaan zit boordevol obstakels om over te klimmen en springen en vanaf te glijden. Extreem veel fun en een nat pak gegarandeerd! De Adventure Run en al onze andere waterspelen zijn per dag voor een aantrekkelijke prijs te huren. Het bezorgen, ophalen en schoonmaken verzorgen wij natuurlijk. Want dat is wel zo makkelijk voor jou.

Zwembadspelen huren bij JB Inflatables is altijd een goed plan

Ook voor de jongere kinderen hebben we superleuke waterspelen, die goed aansluiten op hun behoeften en beleving. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Experience Center? Een opblaasbaar waterspel als dit is niet alleen heel leuk voor de kleintjes, maar helpt hen ook nog eens om vertrouwd te raken met water. Niet voor niets wordt het Experience Center vaak ingezet bij zwemlessen. Spelenderwijs leren de kinderen vaardigheden die hen gaan helpen bij het behalen van hun zwemdiploma.

Een zwembad stormbaan bestellen voor het hoogseizoen? Doen!

Veel zwembaden huren in de schoolvakanties een zwembad stormbaan bij JB Inflatables. En daarvoor hebben zij goede redenen! Tijdens de zomervakantie kun je bijvoorbeeld elke week een andere stormbaan laten bezorgen (en natuurlijk ophalen). Wij horen van onze klanten dat hun bezoekers dit geweldig vinden en zelfs speciaal voor het zwembadspel terugkomen. Hoe tof is het om bijvoorbeeld de ene week de Obstakel Run Tiki Aloha in je zwembad te hebben liggen en de andere week het Safari Schip? Zeker weten dat je daarmee veel indruk maakt op je bezoekers. Bovendien ben je zo altijd vernieuwend bezig. En het mooie is dat wij ook nog eens continu ons assortiment vernieuwen en werken aan extra beleving. Op die manier kun jij goed inspelen op de laatste trends en je bezoekers blijven verrassen.

Bestel online dé opblaasbare waterattracties bij JB!

Image
Opblaasbare waterstormbaan te huur in thema tiki aloha voor kids

Opblaasbare waterstormbaan huren?

Wil jij in de schoolvakanties je bezoekers verrassen met telkens een andere zwembad stormbaan? Uitstekend idee! Bekijk ons assortiment en kies iedere keer weer je nieuwe favoriet.

Bekijk onze waterstormbanen
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65