Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Standaard springkussens

Verjaardagsfeestje, buurtfeest of bedrijfsuitje? Met een kleurrijk springkussen op je evenement weet je zeker dat het een groot feest wordt! Het betekent namelijk eindeloos lang springplezier voor de kids en rust en ontspanning voor de ouders. Heeft je klant er volgende week al eentje nodig? Geen probleem! Wij leveren direct uit voorraad! Zoekt je klant een variant voor in een grote hal? Ook dat kan! Een groot springkussen hebben we uiteraard ook in het assortiment. Grote springkussens zijn ook nog eens geschikt voor buiten én binnen! Deze publiekstrekker is dus een slimme investering en een musthave voor elke verhuurder van inflatables!

Extreem veel lol op een springkussen van JB Inflatables

Is je klant op zoek naar de ultieme kinderattractie? Een springkussen is hét antwoord! Heerlijk onbezorgd springen met klasgenootjes of met de buurtkinderen staat namelijk garant voor extreem veel lol. Niet voor niets is het een onweerstaanbare kindertrekpleister! Het goede nieuws is dat je ook de volwassenen ermee naar het evenement van je klant trekt. En dat is natuurlijk precies de bedoeling. Aarzel niet langer en breid je assortiment uit met een van de vrolijke succesnummers van JB Inflatables. Bestel direct via onze website.

 

Springkussen kopen, welke thema kies je?

Kan er lucht in? Dan heeft JB Inflatables het zeker weten in het assortiment. Een springkussen is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en thema’s: van circus tot brandweer en van trouwkasteel tot voetbal. Heb je heel specifieke wensen over het formaat en het thema? Wat tof! Wij maakten er al duizenden op maat en helpen jou daar natuurlijk ook graag mee. Geen wens of idee is ons te gek! Uiteraard is het ook mogelijk om een springkussen te kopen in je eigen huisstijl. Die naamsbekendheid zorgt ongetwijfeld weer voor nieuwe klanten. Neem contact op met ons designteam. Op basis van jouw wensen maken we binnen één werkdag een waanzinnig ontwerp.

 

Een professioneel luchtkussen kopen met certificaat

Wist je dat we elk springkussen leveren met het vereiste certificaat? Wel zo’n veilig idee. Wij gaan graag een samenwerking met jou aan voor de langere termijn. Daarom krijg je bij ons 5 jaar garantie en service! Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan staan wij direct voor je klaar. Onze springkussens zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Het opblazen en opruimen is in een mum van tijd gebeurd. Als je kiest voor JB Inflatables, dan kies je voor zorgeloos veel plezier en vertier!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkussen in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkussens in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65