Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot springkussen kopen?

De springkussens van JB zijn letterlijk wereldberoemd. Voor elke doelgroep hebben we wel een variant of thema, dus ook de grote springkussens zijn er uiteraard in veel soorten en maten. Met een groot springkussen heeft jouw klant gegarandeerd de aandacht, letterlijk! Vaak kun je er toch zo’n 12 personen op kwijt, dus dit is een ideale publiekstrekker voor een evenement, een markt of een kinderfeestje. Wil jij een groot springkussen? Dan is dat absoluut een goede beslissing. Voor een leuke prijs verhuur je deze publiekstrekkers vaak genoeg voor allerlei events.   

Direct een groot springkussen kopen?

Neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact

 

Bekijk grote springkussens hier  

We hebben een uitgebreid assortiment grote springkussens in alle soorten,  maten en thema's:

Een springkussen kopen in groot formaat, een slimme keus? 

Zeker weten. Een groot springkussen is een goede investering, want op bijna elk evenement of markt staat wel ergens een springkussen. Komen daar veel kinderen op af? Dan bied jij als aanbieder van een groot springkussen de perfecte oplossing. Je verhuurt een springkussen dus vaak genoeg om de investering zich snel terug te laten verdienen. Promoot jouw springkussen richting jouw doelgroep en je krijgt zeker weten orders voor kinderfeestjes, buurtfeestjes en andere evenementen.

Zoek je een springkussen groot met veel opties? 

Dan raden we zeker aan om een kijkje te nemen in het assortiment van de grote Multiplay. Dat is spelen en glijden in tegelijk, met vaak leuke 3D objecten die het spelen nóg leuker te maken. Ook bij ons nieuwe assortiment staan vaak leuke grote springkussens. Kijk even rond en je vindt zeker weten een groot springkussen voor jouw doelgroep. 

Waarom grote springkussens kopen bij JB 

Heel simpel: bij ons ben je gegarandeerd van een zeer goede service en hoge kwaliteit. Die staan beide hoog bij ons in het vaandel. Jij als klant bent het allerbelangrijkst voor ons en we houden je graag uitermate tevreden. Wil je een groot springkussen kopen bij JB, dan koop je direct een stukje zekerheid en service. We gaan graag een samenwerking met je aan voor de lange termijn.

Een professioneel springkussen speciaal op maat? 

Dat kan zeker! Een groot springkussen koop je niet zomaar, dus we snappen dat jij misschien hele specifieke wensen hebt. Dan is een groot springkussen op maat een ideale oplossing. We hebben al duizenden springkussens op maat gemaakt, in allerlei varianten. Jij vraagt het en wij kunnen het maken! 

Nu een nieuw springkussen kopen?

Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact
 

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens
verkoopteam

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Verkoopteam
+31 (0) 522 - 246169