Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Groot springkussen kopen?

Je kunt niet om een groot springkussen van JB Inflatables heen. Met dit kleurrijke en vrolijke succesnummer trek je altijd de aandacht. Elk kind vindt het leuk om naar hartenlust te springen! Een springkussen, groot of klein, het maakt eigenlijk niet uit. Ze hebben allemaal een enorme aantrekkingskracht op gezinnen. Met deze kindermagneet in jouw assortiment maak je elk evenement van jouw klant tot een groot succes.

Direct een groot springkussen kopen?

Neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. 

Direct contact

Bekijk grote springkussens hier  

We hebben een uitgebreid assortiment grote springkussens in alle soorten,  maten en thema's:

Groot springkussen, de droom van ieder kind

Op een groot springkussen kun je vaak zo’n twaalf personen kwijt. Springen en lachen met al je vriendjes en vriendinnetjes: de droom van elk kind! Jouw klant bezorgt kinderen de dag van hun leven. Een groot springkussen is dan ook de perfecte aanvulling op jouw assortiment. Weer of geen weer, het maakt niet uit: ze zijn binnen en buiten te gebruiken, want ze hebben bijna allemaal een overkapping. Voetbalveld, parkeerterrein of gymzaal, deze spectaculaire aandachtstrekker fleurt elk evenement op!

Springkussens in allerlei soorten, maten en thema’s!

Onze collectie springkussens is enorm uitgebreid! We hebben allerlei soorten, maten en thema’s in ons assortiment. Voetbal, piraat of unicorn? JB Inflatables heeft het allemaal! Zeker weten dat de perfecte aanvulling op jouw aanbod ertussen zit. En als je heel specifieke wensen hebt, maken we een groot springkussen voor jou op maat! Twijfel je welke variant het beste past bij jouw aanbod en doelgroep? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Investeren in een groot springkussen van JB Inflatables

Als je investeert in een groot springkussen, dan kies je voor hoog rendement. Onze springkussens zijn enorm geliefd op allerlei evenementen: van braderie tot sportdag en van buurtfeest tot festival. Wil je er eentje die minder ruimte in beslag neemt? Kies dan voor een standaard springkussen of een klein formaat. Maar in feite maakt de grootte niet uit: met een (groot) springkussen in jouw assortiment komen die aanvragen vanzelf binnen. En jij verdient je investering op een slimme en snelle manier terug! Bestel snel en eenvoudig via onze website. We hebben bijna al onze inflatables op voorraad.

Springkussen van groot formaat kopen met certificaat

Natuurlijk leveren wij al onze springkussens met het vereiste certificaat? En dat geeft wel zo’n veilig en vertrouwd gevoel. Of je nu kiest voor een groot springkussen, een opblaasbare glijbaan of een opblaasbaar voetbalveld, al onze inflatables voldoen aan de gestelde eisen. Springkussens kopen bij JB Inflatables betekent dus dat je kiest voor zorgeloos plezier en met de beste service!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkussen in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkussens in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65