Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Springkussens klein.jpg
Terug naar assortiment

Klein springkussen kopen?

Een klein springkussen is altijd een groot feest! Bij JB kun je uit de meest uiteenlopende thema’s kiezen om een tuinfeestje, verjaardagspartijtje of buurtfeest nog leuker te maken. En het grote voordeel is: een mini springkussen past altijd. Ook op plekken waar weinig ruimte is. 

Een klein springkussen past altijd

Met een klein springkussen maak je van ieder feestje een groot feest. En het mooie is dat er voor zo’n mini springkussen altijd wel plek is: in de tuin, op een parkeerplaats, in de speeltuin. Wil je een klein springkussen kopen? Goed idee! Een klein springkussen is namelijk relatief goedkoop en vanwege het handige formaat goed te verhuren.

Een klein springkussen kopen doe je bij JB Inflatables

Een klein springkussen kopen waarop je niet alleen kunt springen, maar bijvoorbeeld ook glijden of een interactief spel kunt doen? Hoe gekker hoe beter wat ons betreft! Zo’n mini springkussen met extra beleving zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier. Wil jij een klein luchtkussen kopen met extra beleving? Check dan vooral onze Mini Mini Multiplays en onze Mini Interactief Overdekt.

Mini springkussen standaard of op maat gemaakt

Wil je een mini springkussen kopen om te verhuren of voor de PR van je onderneming? Dan vind je in JB de juiste partner. Uit ons ruime standaardassortiment kun je zeker een voor jou passend mini springkussen kiezen. Wil je liever een op maat gemaakt klein springkussen kopen? Dat kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag met het ontwerpen en fabriceren van jouw onderscheidende mini springkussen.

Een mini springkussen klein maar fijn

Ook al is een springkussen klein, een gaaf thema maakt het altijd groots. Van een spannend dino springkussen tot een mooi prinsessen springkussen, JB biedt volop keuze. Wil je graag een origineel thema voor je mini springkussen? Bij ons kun je ook op maat gemaakte springkussens kopen. Zo maken wij van ieder springkussen klein of groot, een belevenis op zich!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkussen in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkussens in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatables.nl
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65