Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Skytubes & Skydancers

Skytubes en Skydancers op maat

Heb jij een kick-off, een productlancering of een bedrijfsopening en wil je daar even goed de aandacht op vestigen? Dan zijn onze skydancers en skytubes ideaal. Voor elk ander feestje ook natuurlijk. Wij maken jouw eigen vrolijke noot in de kleuren van de huisstijl, met logo of slogan. Niets is ons te gek. Of het nu gaat om een skydancer in jouw clubkleuren, een ludieke variant met een snor en een muts. Wij maken er een mooie en opvallende reclame-uiting van!

Krachtig in eenvoud: skytubes

Ook voor de skytubes zijn er veel opties: houd je het simpel met een variant in een standaard kleur met logo of ga je voor een compleet eigen idee en ontwerp in full colour? De tubes zijn leverbaar in varianten van 2 tot wel 10 (!) meter. Groot pluspunt: ze zijn gemiddeld laag in kosten en hebben een groot bereik.

Benieuwd naar jouw skydancer of skytube op maat?

Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Neem contact op

Image
Mega Menu Maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65