Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar assortiment

Reclame & Start-Finish bogen

Ben je op zoek naar een start-finish boog voor een wielerkoers of een hardloopwedstrijd? Of pak jij je winkelopening of salesactie graag groots aan? Met een reclameboog val je groots op! Ga voor  een variant die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Bijvoorbeeld met kleur: je kunt bij jouw reclameboog op maat kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! - of voor een full colour print. En wil je grootser of meer, ga dan voor een opvallend 3D-object op de reclameboog. Kortom: welke wens je ook hebt, wij maken het voor je in jouw smaak en stijl.

Benieuwd naar jouw reclameboog op maat?


Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Neem  contact op 


 

Minimaal 5 jaar kwaliteit, gegarandeerd!

Een reclameboog koop je vaak niet voor niet voor één keer. Daarom is het belangrijk dat jouw reclameboog voor langere tijd mee kan en mooi blijft. Bij al onze reclamebogen en start-finishbogen geven we daarom een garantie van 5 jaar. Gaat er in die tussentijd iets mis of gaat er iets kapot? Dan komen we direct bij je langs met onze speciale herstelservice. Dat hoort bij de kwaliteit van JB-inflatables! Wil je meer weten over een reclameboog op maat? Neem direct contact met ons op om jouw vragen of wensen te bespreken.
 

Neem contact op 

Image
Mega Menu Maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

Bel Mark of Esmee
+31 (0) 522 - 246169
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65