Service

Wij nemen onze klanten en onze inflatables serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

Veelgestelde vragen

Loop je rond met een vraag? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Wil je meer weten over het opstarten van je eigen verhuurbedrijf, de marketing van je inflatable en/of het vergroten van je omzet? Bekijk dan ook de veelgestelde vragen aan onze Ondernemers Supportdesk.

Hoe garanderen jullie de veiligheid van jullie inflatables?

Alle springkussens en opblaasbare speeltoestellen van JB Inflatables worden geleverd, inclusief een logboek met een gebruikershandleiding en een certificaat van goedkeuring, gekeurd onder de NEN-EN 14960. Dit certificaat wordt afgegeven door een door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) aangewezen keurende instantie. Zo weten wij zeker dat wij een goed product afleveren en zijn onze klanten gegarandeerd van een kwalitatieve en veilige inflatable.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit van jullie inflatables?

Heel simpel: wij hebben alles in huis om kwaliteit te leveren. Onze ervaren professionals weten precies hoe zij met de beste materialen de optimale inflatable kunnen construeren. Bovendien worden alle springkussens en opblaasbare speeltoestellen van JB Inflatables op meerdere punten verstevigd en meervoudig gestikt. Kwaliteit zit voor ons ook in uitstraling en aansluiting op de doelgroep. Zowel voor de kleine superheld als voor het prinsesje hebben wij een fantastische inflatable die perfect past bij zijn of haar beleving.

Welke certificaten heb ik nodig om een inflatable te verhuren?

Bij aanschaf van een springkussen of opblaasbaar speeltoestel van JB Inflatables ontvang je het NEN-EN 14960 certificaat en een logboek met handleiding. Dat is het enige dat je nodig hebt als je een springkussen of speeltoestel voor openbaar gebruik beschikbaar stelt. Het is bovendien goed om te weten dat je alleen met een inflatable die je in Nederland koopt, direct over het juiste certificaat beschikt. Andere landen beweren wellicht dat zij aan de normen voldoen, maar je bent alsnog verplicht deze inflatables te laten keuren door een Nederlandse keurende instantie, die door de NVWA wordt aangewezen.

Is het nodig om toezicht te houden bij een inflatable?

Absoluut! 99% van de ongevallen gebeurt door roekeloos gedrag en verkeerd gebruik van het springkussen of opblaasbare speeltoestel. Dit voorkom je met een toezichthouder. Bovendien is het verplicht. Om dit in de situatie te verduidelijken levert JB Inflatables toezichthoudersvestjes.

Aan welke eisen moet een toezichthouder voldoen?

Een toezichthouder moet 18 jaar of ouder zijn en natuurlijk goed op de hoogte zijn van de veiligheidsregels, zoals de maximale lengte van de gebruikers en het maximale aantal personen. Deze veiligheidsregels staan onder andere op het springkussen of opblaasbare speeltoestel zelf. Laat de toezichthouder voor de herkenbaarheid ook een toezichthoudersvestje dragen.

Wat kan ik doen als ik een probleem heb met mijn inflatable?

Zelf je springkussen of opblaasbare speeltoestel repareren is meestal geen optie. App of mail daarom een foto en een beschrijving van het probleem met je inflatable naar ons reparatieteam. Meer informatie hierover vind je op Garantie en reparatie.

Ik wil graag persoonlijk advies krijgen over de aankoop van een inflatable. Kan dat?

Dat kan zeker! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam. Ben je een verhuurder, een horecaondernemer of een indoorspeelhalexploitant? En voor hoeveel kinderen moet het springkussen of het opblaasbare speeltoestel geschikt zijn? Wat is je doelgroep? En is de inflatable onderdeel van een vaste opstelling of wordt deze elke dag opgeruimd? Voor iedere klant en iedere (gewenste) situatie hebben wij een advies op maat.

Ik wil een inflatable bestellen. Hoe doe ik dat?

Heb je zo snel mogelijk een springkussen of opblaasbaar speeltoestel nodig? Bel dan ons verkoopteam voor advies en bestel direct de inflatable van jouw keuze uit onze voorraad. Of kom langs in onze showroom. Spring, kies en neem je inflatable direct mee naar huis. Gratis bezorgen doen we natuurlijk ook met alle plezier.

Wil je een op maat gemaakt springkussen of opblaasbaar speeltoestel bestellen? Dan verzorgen we snel en vrijblijvend een goed passend voorstel. Zodra we hierop jouw goedkeuring ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk leveren. Heeft het echt spoed? Dan kunnen wij jouw inflatable al binnen enkele weken realiseren.

Ik wil een inflatable retourneren. Kan dat?

Dat kan zeker. Je kunt het ongebruikte springkussen of opblaasbare speeltoestel binnen 2 weken retourneren. Neem hiervoor wel altijd eerst even contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag verder.

Wat is de garantietermijn van een springkussen?

Op alle springkussens en opblaasbare speeltoestellen van JB Inflatables bieden wij 5 jaar garantie en serviceonderhoud (tenzij anders aangegeven). Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze inflatables (bij normaal gebruik) niet stukgaan binnen deze termijn. En mocht je toch een probleem hebben, dan lost onze inhouse serviceafdeling dit natuurlijk voor je op.

Hoe kan ik omgaan met risico en aansprakelijkheid?

Bij aankoop van een springkussen of opblaasbaar speeltoestel van JB Inflatables ontvang je een handleiding. Zorg ervoor dat je altijd aan de instructies die daarin staan, voldoet. Zorg er ook voor dat er altijd een toezichthouder bij je inflatable aanwezig is. Daarnaast adviseren wij om naast het zoveel mogelijk voorkomen van ongevallen ook een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo zorg je goed voor je klanten, voor jezelf en sta je samen sterk.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan vooral contact op met ons verkoopteam.

Vraag? Neem contact op met ons verkoopteam.

Wij geven graag antwoord op jouw vraag.

Wil je meer weten over onze inflatables, onze service en/of het bestelproces van een inflatable? Twijfel geen moment en bel direct ons verkoopteam.

+31 (0) 522 246 169
Image
Mark team JB inflatables